Uma Thurman: veliki povratak dive na dodeli Bambi awards

Dodela „Bambi awards“ u Berlinu protekla je u znaku Ume Thurman. Neprikosnovena kraljica crvenog tepiha došla je kako bi primila nagradu za najbolju internacionalnu glumicu , a „ukrala je šou“ svim drugim zvanicama.
Zvezda „Kill Bill“ filmova izgledala je besprekorno u crnoj haljini midi dužine u obliku peščanog sata iz linije „Atelier Versace“ koja je isticala njenu savršenu siluetu. Stajlingom inspirisanim stilom Audrey Hepburn, holivudska diva je bila pravi primer da mala crna haljina i dalje ne izlazi iz mode, te da se starim fashion pravilom „manje je više“ i dalje treba rukovoditi. Svoj outfit upotpunila je jednostavnim sandalama sa tankim kaiševima i dijamantskim nakitom. Uz kosu koju je pokupila u razbaruđenu punđu i sa prozračnim bronzanim make-upom, njen seksipil je osvajao sve prisutne.

1pp

Nakon što je napravila pauzu u poslu jer je sa francuskim milijarderom Arpadom Bussonom dobila pre dve godine ćerku Lunu, junakinja „Petparačkih priča“ znala je da će u prestonici Nemačke sve oči biti uprte u nju i napravila je pravi šou na red carpetu šaljući poljupce kamermanima i strpljivo deleći autograme okupljenim fanovima. Muza Quentina Tarantina, spremana je za come back što je i zvanično potvrdila.

2p

Među zvanicama koje su takođe privukle pažnju bila je i devojka Leonarda Di Capria, supermodel Toni Garrn koja je prkosila u beloj haljinju i sa crveno-cnim karminom. Bambi statuetu dobili su i članovi grupe „U2“, a nagrađena je i mlada pevačica Ariana Grande koja je svojom pozitivnom energijom takođe osvajala prisutne.

 


Podeli

Scroll to Top