Upoznajte Lot 700, novu Levi’s liniju ženskog jeansa

Na novim modelima ženskih farmerki brend Levi’s radio je pune dve godine, ne bi li došao do idealnog rešenja. Rezultati temeljnog rada predstavljeni su prošle nedelje, a linija je nazvana Lot 700.
Prvi ženski model, čuveni proizvođač lansirao je 1934. godine, tačno 61 godinu nakon što je počeo proizvodnju kultnog modela 501Ⓡ. Među velikim obožavateljka tih farmerki bila je i slavna Marilyn Monroe.

nas p lj 12715

Svoje poslednje dve godine brend Levi’s je posvetio traganju za tajnom formulom idealnog para ženskih farmerki, a dvogodišnja potraga završena je u obliku nove linije Lot 700 koja će na policama radnji stići tokom avgusta. Linija koja će se sastojati od šest modela zamišljena je tako da zadovoljiti svačiji ukus i figuru, što je odlična vest za sve žene koje su u večnoj potrazi za savršenim parom jeansa koji bi istaknuo lepu figuru, a sakrio eventualne nedostatke. U ponudi su tri vrste modela Lot 700 – Super Skinny, Skinny i High Rise Skinny, zatim Icons koje su najsličnije 501Ⓡ modelu, Levi’s Revel dizajniran je tako da naglasi obline, a tu su i Shaping i Shaping Plus model.

1p lj 12715

Podeli

Scroll to Top