Urban Fitness trening sa Sarom Jovanović

Rukovodeći se izrekom starih Grka da je u zdravom telu, zdrav duh, pevačica Sara Jovanović je pre nekoliko meseci promenila svoj životni ritam I u svoju rutinu uključila redovne treninge. Presudan uticaj na na njenu odluku imalo je poznanstvo sa nekadašnjom košarkašicom, a sada autorkom programa Urban Fitness, Jasminom Aleksandrov.

1sj 23115

– Jasminu sam upoznala tokom priprema za nastup na festivalu “New Divas” u Kombank areni. Ona je tamo držala časove u terminu koji je bio pre naših proba tako da smo se svakodnevno viđale. Odmah sam osetila da mi njena energija jako prija I počele smo da radimo zajedno – počinje priču Sara čija je instruktorka nedavno otvorila svoju salu Urban Fitness Hangar gde sada odlazi nekoliko puta nedeljno:

2sj 231115

– Sa Jasminom radim CrossFit program. Svaka vežba se radi veoma intenzivno, u kratkim intervalima od po 20 ili 30 sekundi, nakon čega sledi odmor, a čitav trening traje oko sat vremena. Ono što mi se najviše dopada u njenom pristupu jeste da je svaki trening drugačiji, pa vežbanje ne može da dosadi.

3sj 23115

Popularna pevačica koja je uzor mladim generacijama tvrdi da se mnogo bolje oseća od kada se redovno bavi sportom, kao i da nove životne navike odlično utiču na njen posao.

4sj 231115p

– Oduvek sam volela sport, međutim, kada sam počela profesionalno da se bavim pevanjem dobila sam i veliki broj novih obaveza, a s obzirom na to da i studiram, činilo mi se da nemam vremena za treninge. Međutim, sve je stvar organizacije i nema izgovora da se ne posvetimo sebi i svom telu – iskrena je Sara koja dodaje:

5sj 231115

– Od kada revovno vežbam, pored toga što primećujem promene na telu koje su evidentne, najznačajnije mi je to što se mnogo bolje osećam. Ne postoji ništa bolje nego kada ujtru odradite kvalitetan trening. Odmah postajete nasmejani i čitav dan vam bude mnogo lepši. Redovna aktivnost se jako dobro odražava i na moj posao jer sada imam mnogo više kondicije, pa su moji nastupi vatreniji, a ja se ne umaram dok istovremeno pevam i igram – zaključuje Sara koja će svoje fanove uskoro obradovati novim singlom.

6sj 231115

7sj 23115

8sj 231115

Podeli

Scroll to Top