Victoria Beckham: Pet ključnih pravila uspeha najpopularnije Britanke

Kada je reč o besprekornom stila, Victoria Beckham zauzima visoko mesto na našoj listi, ali kada njen osećaj za modu stavimo na stranu, shvatamo da popularnost šarmantne Britanke leži u pametnim poslovnim potezima koje pravi poslednjih nekoliko godina. Od Posh Spice, Vic je postala super chic i glam ikona stila i veoma uspešna poslovna žena. Uz to i majka četvoro dece!
Svakom novom kolekcijom ona se iznova dokazuje u modnom svetu, a njen brend stiče sve jači status. Kritičari, koji su joj se godinama podsmevali i gledali na nju samo kao na suprugu Davida Beckhama, odavno su zaćutali.
– Dugo sam bila predmet podsmeha. I dok su svi bili zauzeti ismevanjem mene, ja sam pravila bazu za ono što danas radim – rekla je nedavno dizajnerka za Business of Fashion.
I zaista, izgleda da je Victoria izgradila čvrste temelje svog modnog biznisa, jer joj se trud isplatio. Ona je prošle godine proglašena za najuspešniju biznis ženu u Velikoj Britaniji, a čak i najugledniji dizajneri današnjice sa velikim poštovanjem gledaju na njen rad. S obzirom na to da ovoj ženi novac nije motiv jer se bogatstvo Beckhamovih procenjuje na oko 600 miliona dolara, njen svakodnevni gust raspored može opravdati samo jedna činjenoca – strast prema modi.
Upravo zbog toga smatramo da vredi čuti poslovne savete kojima se rukovodi bivša članica grupe Spice Girls.

#1 Ne volim da igram na kartu svog izgleda. Više volim da idem pognute glave, vredno radim i ostvarujem svoju poslovnu viziju. Trudim se i da kontrolišem svoje pojavljivanje u medijima. Ne volim da me fotografišu na ulici svakodnevno.

#2 Uzbudljivo mi je kada mi neko kaže da nešto što sam zamislila niko pre mene nije uradio ili da je to nemoguće. Zašto? Pronađimo drugačiji način da radimo stvari. To je pravi izazov!

#3 Ponekad poželim da mogu da mirno uživam u životu. Ali, ja uvek želim više. Ne da bi fascinirala bilo koga, nego da bi se dokazala sama sebi. Ambiciozna sam i ima još mnogo stvari koje želim da uradim. To neće biti lako. Jednom sam, pred reviju, pitala Marca Jacobsa da li ću se čtako osećati svake sezone, a on je odgovorio: „Yeah!“

#4 Svesna sam da sam srećnica što mogu samo da čuvam svoju decu i posećujem njihove školske priredbe. I to nikada ne propuštam. Ali, zato kada oni odu na spavanje, ja pišem mailove, a kada legnem u krevet razmišljam o novoj kolekciji. I to me zaista čini ludom! Svake večeri ležim pored Davida Beckhama, a mislim na odeću.

#5 Nikada ne bih uspela bez Davida. On mi daje snagu i hrabrost za ono što radim. Isto činim i ja za njega.

Foto: Instagram/victoriabeckham

Podeli

Scroll to Top