Viktor Savić podržao manifestaciju Hvarski dani

Dvanaestu godinu za redom restoran Šaran domaćin je manifestacije Hvarski dani koja tradicionalno počinje poslednje sedmice u januaru. Šef kuhinje čuvenog hvarskog restorana Kod kapetana, Jurica Tomičić do 29. februara pripremaće dalmatinske specijalitetu u Šaranu, a na njegovom meniju biće inćuni, brancin, orada, rižoto…

Suzana Mančić
Suzana Mančić

Početak Hvarskih dana obeležen je humanim gestom, donacijom sredstava za opremanje nove kuće za Prihvatilište, a tom prilikom organizovana je i konferencija za medije na kojoj su govorili Danijela Stajković, direktorka Prihvatilišta, Jasmina Vekić ispred Šarana i Jurica Tomičić. Gostima se obratio i glumac Viktor Savić koji je podržao čitavu manifestaciju.

Tomica Juričić i Jasmina Vekić
Tomica Juričić i Jasmina Vekić

Tom prilikom istaknut je značaj postojanja svesti o deci koja nemaju roditeljsku brigu i miran dom i koja pronalaze utočiste na mestima poput Prihvatilišta.
– Za 12 godina saradnje, koliko se održavaju Dani Hvara, stekli smo mnoga prijateljstva, a danas smo postali bogatiji za još jedno veliko prijateljstvo sa decom Prihvatilišta – rekla je Jasmina Vekić.

Maja Manojlović
Maja Manojlović

Ovu akciju podržao je veliki broj medija, kao i mnoge javne ličnosti koje su imale priliku da uživaju u vatrometu ukusa i dobrog vina.

4dh 26116

Podeli

Scroll to Top