Zavirite u seosko imanje Renee Zellweger koje glumica prodaje

Svojim novim izgledom sve nas je iznenadila krajem prošlog meseca kada se pojavila na crvenom tepihu na događaju “Women In Holywood” u organizaciji “Elle” magazina. Pogađate, reč je o oskarovski Renee Zelweger o čijim plastičnim operacijama svet ne prestaje da polemiše. I dok se jedni naslađuju tračevima i nagađaju koje je sve hiruške intervencije radila, drugi smatraju da je treba ostaviti na miru.

1p

Ali nije to jedina promena u životu pedesetjednogodišnje glumice. Podsećamo da će se ona posle petogodišnje pauze sledeće godine ponovo vratiti na filmska platna i to u naslovu „Some Kind of Different as Me“ što je izgleda najmanje zanimljivo, a osim toga počinje uskoro da snima i treći nastavak sage o čuvenoj Bridget Jones.

2p

Osim toga, Renee je odlučila i da proda svoje rustično seosko imanje u Istočnom Hamptonu i to po ceni od četiri i po miliona dolara. Glumica je ovaj posed kupila 2003. godine i to za dva miliona i stotinu pedeset hiljada dolara, ali je njena cena sada i više nego dupla. Trgovci nekretninama tvrde da vrednost imanja nije duplo porasla, ali smatraju da postoji velika mogućnost da neko hoće da kupi ovu rustičnu kuću po toj ceni upravo zato što pripada holivudskoj zvezdi.

3p

Dom u luksuznom seoskom naselju nadomak Njujorka sagrađen je 1900. godine, a zvezda serijala o Bridget Jones ga je obnovila tako da nije narušila prvobitan izgled. Nalazi se u blizini gradske plaže, ali i centra grada.

4p

U okviru poseda se nalazi oko dva hektara zemljišta, a sama kuća površine je oko tri stotine kvadratnih metara. Prostor je uređen tako da osim prostranog dnevnog dela i kuhinje sadrži i četiri spavaće sobe od kojih svaka ima zasebno kupatilo, garažu u kojoj mogu da stanu dva automobila i bazen.

5p

Zellwegerova je ranije ove godine oglasila na prodaju i svoje imanje u Konektikatu iz osamnaestog veka koje se prostire na čak trideset i sedam hektara, a kupila ga je 2004. godine.

6p

7p

8p

9p

10p

11p

12p

13p

14p

15p

16p

17p

Podeli

Scroll to Top