Zavirite u stan influenserke koja je s minimalnim ulaganjem stvorila zelenu oazu

Uživanje u sopstvenom domu za mnoge je postalo imperativ u modernom dobu jer predstavlja svojevrsno utočište od gradske buke i gužve i omiljeno mesto za beg od svih poslovnih obaveza. Čak i oni koji su svoje stanove doživljavali kao prostor koji im služi da u njemu prespavaju ili da provedu slobodan dan u pidžami, tokom prošlogodišnjeg karantina imali su priliku da se uvere da u svoja četiri zida itekako mogu da provedu kvalitetno vreme. Upravo se zbog toga sve veći broj ljudi poslednjih meseci odlučuje za preuređenje životnog prostora, koji uglavnom prilagođavaju takozvanom novom normalnom stanju.

1bs 28520

10bz 28520

Prozračni materijali, svetle boje i mnogo zelenila neki su od glavnih aduta kada želite da se osećate prijatno u sopstvenom domu, a odličnu ispiraciju za uređenje enterijera po ovim pravilima našli smo na Instagram profilu nemačke influenserke i tatto majstrora Laetitie Delorme. Ova talentovana brineta pronašla je odličnu formulu zahvaljujući kojoj je s malo ulaganja uspela da napravi pravu oazu usred Berlina.

1bt 28520

Kao veliki ljubitelj sobnih biljaka i detalja od prirodnih materijala, koje uglavnom sama pravi, Laetitia je izvukla maksimum iz stana od svega 50-ak kvadrata, koji deli sa psom i mačkom. Njena ideja vodilja prilikom uređenja enterijera bila je da stvori udobno mesto za život i prostor u kom će vladati cozy atmosfera bez obzira na godišnje doba i vremenske uslove. Svoj cilj postigla je pre svega zahvaljujući mudrom izboru boja, materijala i komada nameštaja koji čine skladnu celinu.

4bs 28520

2bs 28520

3bt 28520

Svaki kutak njenog doma ima svoju priču, a svaki centimetar iskorišćen je pametno i efikasno. Iako se opredelila za minimalistički pristup, enterijer nije inspirisan skandinavnim načinom uređenja domova, niti u njemu dominira monohromatska paleta boja. Upravo suprotno, ova influenserka uspela je da promišljeno kombinuje rustične komade nameštaja tako da oni daju toplu atmosferu čitavom prostoru i da pritom izgledaju moderno.

6bs 28520

7bs 28520

Glavnu ulogu u ovom domu imaju sobne biljke koje ova eko entuzijastica gaji s velikom ljubavlju, a uvek je tu i sveže ili sušeno cveće u zavisnosti od godišnjeg doba. Dominantno mesto u dnevnom boravku ima masivna kožna sofa u boji karamele koja čitavoj atmosferi daje dozu vintage glamura, različite trpezarijske stolice unele su dozu eklektike dok je šarena tapiserija iznad kreveta u spavaćoj sobi razbila monotoniju jednostavnog i pročišćenog prostora.

8bz 28520p

9bs 28520

Ukoliko imate u planu da preuredite svoj životni prostor i želite da s minimalno ulaganja napravite pravu zelenu oazu, verujemo da vam ovaj šarmantni stan može poslužiti kao odlična inspiracija.

8bs 28520

10bs 28520

11bs 28520

12bs 28520

14bs 2820

15bs 28520

16bs 28520

Foto: Instagram (@monocromediy)

Podeli

Scroll to Top