Zvanična ikona stila: Još jedna Vogue naslovnica za Kim Kardashian

Ona je jedna od retkih svetskih rialiti zvezda kojoj je pošlo za rukom da osvoji i najhladnija srca modne elite. Nakon što se u aprilu prošle godine sa suprugom Kanyeom Westom slikala za američki „Vogue“, Kim Kardashian dobila je još jednu naslovnu stranu prestižnog magazina. Ovog puta, pozirala je sama i to za februarski broj australijskog izdanja koje je od sutra u prodaji. Time je i službeno postala modna ikona.
Na koricama magazina Kim izgleda senzualno u beloj haljini francuskog brenda „Balmain“ iz kolekcije SS2015, dok je na fotografijama koje se nalaze unutar magazina pozirala i u crnim kupaćim kostimima. Slike je radio čuveni francuski umetnik Gilles Bensimon koji je sarađivao sa najvećim svetskim modnim zvezdama poput Heidi Klum, Gisele Bundchen i Naomi Campbell, a bio je u braku i sa Elle Macpherson.

1p kkva 11115

– Hvala vam Gilles Bensimon za ove prekrasne slike – napisala je Kim na Instagramu, a zahvalila se i urednici australijskog „Vogue-a“ Chiristini Centeneri za koju je više puta prethodno izjavljivala da joj je modni uzor:
– Zaista sam jako ponosna što sam radila sa jednom od mojih omiljenih ikona stila, modnom direktorkom Christinom Centenerom za naslovnu stranu „Vogue Australia“ i što sam se fotografisala na jednom od mojih omiljenih mesta u svetu, Australij – dodala je Kardashian.
U iskrenom intervjuu u magazinu, rialiti zvezda je govorila o svom braku sa Kanyeom Westom. Naglasila je da je za njihov stabilan odnos najvažnije to što su deset godina pre početka zabavljanja bili odlični prijatelji tako da znaju sve jedno o drugome. Kim je rekla i da voli što svoj život deli sa milionima gledalaca širom planete, ali da bi ponekad volela da je njena kćerka Nort West manje izložena janosti.

2p kkva 11115

Podeli

Scroll to Top