Mirka Vasiljević otkriva kako bira garderobu tokom trudnoće

Glumica Mirka Vasiljević ukoro će se sa svojim nevenčanim suprugom, fudbalerom Vujadinom Savićem, po treći put ostvariti u ulozi roditelja. Mladi par već ima sina Andreja koji će uskoro napuniti tri godine i devetomesečnu kćerku Adrijanu. Dvadesetčetvorogodišnja lepotica i pored toga što je petom mesecu trudnoće veoma je aktivna, pa će tako uskoro imati premijeru predstave Pazi s kime spavaš u Akademiji 28, a nedavno je učestvovala i na konferenciji u organizaciji najbojeg proizvođača pelena na našem tržištu Pampers kada je naglasila da su ljubav, igra i miran san, najvažniji za život deteta.
– Od kada sam postala mama, koristim Pampers Active Baby-Dry superupijajuću pelenu, koja pomaže da moja beba spava mirnije, što je važno za nju, ali i za nas roditelje kako bismo uspešno savladali sve dnevne obaveze. Takođe, dobra pelena mi pomaže da ujutru obavim male rituale koje sam do sada razvila sa svojom decom. Pampers je svetski brend, i to mi veoma znači jer gde god da otputujem uvek ga mogu pronaći – tvrdi Mirka.

2 p

Nama se jako dopala odevna kombinacija mlade mame i trudnice koja je osim po odličnim ulogama publici poznata i po jedinstvenom stilu koji odiše istovremeno i jednostavnošću i šikom. Pitali smo popularnu glumicu kako bira garderobu kada je u drugom stanju.

– Kada sam prvi put zatrudnela smatrala sam da je nepotrebno da kupujem garderobu za trudnice jer će mi trebati tada, pa ko zna kada. Zato sam od stvari koje imam u ormaru sa još nekoliko dokupljenih sitnica spajala svoje odevne kombinacije. Život me je demantovao, pa sam ubrzo ostala drugi put trudna i vodila se istim mišljenjem kada je u pitanju šoping, a onda se desila i treća trudnoća. Tako da već tri godine nosim iste stvari koje ću posle porođaja koji me očekuje u januaru sigurno izbaciti iz svog ormara jer su mi i više nego dosadile. Imam sreću, pa sam u istim periodima tokom godine ostajala u drugom stanju tako da sam mogla sva tri puta da nosim istu garderobu – tvrdi ova aktivna trudnica koja kaže da joj ništa ne pada teško:

– Nisam razmažena osoba, pa tako ni trudnica. Obavljam sve kućne poslove, brinem se o deci i radim svoj posao. Ne znam koliko je to pametno, ali jednostavno takva sam. U svakoj trudnoći mi se po nekoliko puta desilo da i zaboravim na svoje stanje i setim se da trebam da odmorim tek kada me stomak jako preseče – iskrena je lepa umetnica.

Podeli

Scroll to Top