Ako ovog vikenda planirate da birate poklone za Dan zaljubljenih, imamo odlične last minute predloge

Možda nije deo naše tradicije, ali Sveti Valentin odavno je postao praznik koji rado obeležavamo. A zašto i ne bismo kad svi dobro znamo koliko je važno da koristimo svaku priliku da slavimo ljubav. Mada 14. februar ima posebno značenje za one koji su zaljubljni, ovaj praznik pripada svima. Odlična je prilika da pokažemo ljubav ne samo partneru već i svim važnim ljudima u našem životu, a u toj jednačini ne bi smeli da zaboravimo ni na sebe.
Iako ne postoji jedan jedini recept za to kako bi trebalo da obeležimo Dan zaljubljenih, činjenica je da će većina nas svoju ljubav tradicionalno pokazati kupovinom poklona voljenim osobama, a mnogi će upravo ovaj vikend iskoristiti za izbor odgovarajućeg dara. Ako ste i vi među njima, u nastavku vam donosimo odlične predloge.

Predlozi za njega

Izbor odgovarajućeg poklona za dečka ili supruga može biti težak zadatak čak i kada ste godinama u vezi. Da ne govorimo o tome da lako možete da skliznete na teren klišea. Stoga, ukoliko ste neodlučni ili nemate ideju šta da poklonite svom partneru ili bilo kom muškarcu koji vam znači, pogledajte u nastavku naše predloge.

Predlozi za nju

Kada govorimo o poklonima za žene, mogućnosti su zaista mnogobrojne. Pre nego što odlučite da li ćete joj pokloniti nešto klasično ili originalno i neočekivano, razmislite prvo o tome šta ovaj praznik znači osobi za koju spremate poklon i kakva su njena očekivanja. Naši predlozi su u nastavku.

Tekst: Kristina Blagojević
Foto: Promo

Podeli

Scroll to Top