Beyoncé je trudna i čeka blizance

Kasno sinoć, Beyoncé je na društvenim mrežama sa milionima svojih obožavaoca podelila jednu od najsrećnijih vesti – ponovno je trudna. U kratkoj poruci otkrila da su ona i njen suprug Jay Z dvostruko blagoslovljeni čime je svima stavila do znanja da očekuje blizance.
– Želeli bismo da podelimo svoju ljubav i sreću. Dvaput smo blagoslovljeni. Neopisivo smo zahvalni što će se naša porodica uvećati za dva člana i zahvaljujemo svima na lepim željama. Carterovi – stoji u opisu fotografije koja je brzinom munje obišla svet i za samo nekoliko sati dobila skoro 7 miliona lajkova.

2b 2217

Pop diva i njen suprug već imaju petogodišnju devojčicu Blue Ivy, a vest o prvoj trudnoći Beyoncé je objavila na podjednako spektakularan način – na nastupu na dodeli nagrada VMA 2011. godine. U intervjuu nakon rođenja ćerke, pevačica je otkrila da je prethodio imala i pobačaj.
– Otputovala sam u Njujork na pregled i nije bilo otkucaja srca. Nedelju dana ranije sve je bilo u redu, ali tada se ništa nije čulo. Otišla sam u studio i napisala najtužniju pesmu u životu. To je za mene bila najbolja terapija jer je to nešto najtužnije kroz što sam ikada prošla – rekla je Queen B objasnivši kako je nastao njen hit Heartbeat.

4b 2217

1b 2217

Foto: Instagram/beyonce

Podeli

Scroll to Top