Coffee Room: Šarmantna adresa sa najukusnijim delicijama

Coffee Room (kod Palasa) za dve i po godine koliko postoji, i kao drugi otvoreni Coffee Room, definisao je svoj prepoznatljiv identitet, dovoljno sličan „bratu prvencu“ koji se nalazi u Ušće Shopping Center-u, a dovoljno različit i autentičan, u skladu sa okruženjem. Arhitektonsko rešenje enterijera rađeno je sa idejom da prenese atmosferu ljupkih pariskih lokala, a da u isto vreme zadrži autentičan duh ovog dela Beograda, koji je prepoznatljiv po svom šarmu i arhitekturi i delima vrhunskih arhitekata.

1cr 11517

Coffee Room na Topličinom vencu izrastao je u omiljenu lokaciju za druženje, kraće poslovne sastanke, lagani slani obrok (sendviče i salate), ali u prvom redu za uživanje u sjajnoj kafi i Home Made kolačima i sladoledu.

2cr 11517

Smešten u neposrednoj blizini mirnog parka, dovoljno blizu strogog centra grada, a opet izmeštena od buke i vreve, Coffee Room pozicionira kao sjajnu lokaciju i za brojne turiste koji borave u Beogradu.

3cr 11517

Važan pečat Coffee Room-u daje bogata ponuda kolača i sladoleda koje proizvodi Home Made Company i taj deo asortimana je nešto po čemu je ovo mesto prepoznatljivo. Teško je izdvojiti nekoliko ukusa za preporuku, jer je izbor zaista veliki. Za ljubitelje čokolade preporuka je Mon Amour torta, za one koji vole voće topla preporuka za Medenu jagodu, a deo ponude su i presne torte pogodne za osobe sa dijabetesom, vegeterijance i vegane, gde se mora probati novi favorit: Presna Limun & Matcha torta.

5cr 11517

Posetioci mogu uživati i u fenomenalnim macaronsima koji se proizvode po originalnim francuskim recepturama, kao i kupiti brojne slatke poklon proizvode „za poneti“, ukusne i lepo dekorisane, u luksuznom pakovanju. Zaista odličan izbor poklona za svaku priliku! U skladu sa sezonom, ono što na ovom mestu ne smete propustiti jeste Home Made sladoled! Ne dajte da vas prevari relativno mala vitrina, jer je u svakom trenutku u ponudi dvadesetak ukusa, među kojima izdvajamo 100% voćne (jagoda, malina, banana, narandža), sjajni Mango i autentičnu Mlečnu čokoladu i Tamnu čokoladu. Deo asortimana čine i sladoledi bez glutena, neki su dijetalni, a neki posni.

4cr 11517

Topla preporuka, posebno za sve turiste i goste Beograda – Coffee Room nudi sjajne hedonističke trenutke, dobru uslugu i autentičan enterijer. Obavezno posetite!
Coffee Room, Topličin venac 17, Beograd
011/40-82-685
instagram.com/coffeeroompalace

Foto: arhiva HMC, Mali Iv, Blogolog, WannaBe Magazine

Podeli

Scroll to Top