Gđa Mirkov radionice za pripremu najfinijih poslastica

Popularne radionice Nine Babić koja stoji iza brenda delicija „Gđa Mirkov“ nastvljaju se i ovog vikenda, pa eto odličnog načina da svoje slobodno vreme ispunite kreativnošću, a da pritom naučite i nešto korisno. Ako želite da steknete veštinu pravljenja pravog francuskog tarta, subota je prava prilika za to, dok je nedelja rezervisana za lekcije o tortama. Ukoliko se odlučite da pohađate ove zanimljive radionice ubuduće ćete moći da  uživate u ukusnim poslasticama koje ćete sami pripremiti, a ukućane ćete sigurno zadiviti vašim novim veštima.

27. februar od 14 do 18h

Kako napraviti savršeni tart?

1gm 26216

Ovo će biti odlična prilika da saznate kako i zašto određeni sastojci „rade“. Dobićete detaljna uputstva i recepte za Gđa Mirkov čuvene tartove, a na radionici ćemo imati priliku da se oprobate i u pravljenju dva različita tarta od dva različita testa. Naučićete i razne sitne trikove – kako da prilagodite testa sezonskim sastojcima, koji je to tajni dodatak zbog koga će svaki vaš slatki tart uvek biti neodoljivo krckav i još mnogo toga!

28. februar od 16 do 20 h

Torte, torte, torte!

2gm 26215

Ako vam se čini da je napraviti tortu nemoguća misija, varate se. Na radionici ćete naučiti nekoliko jednostavnih tehnika koje će vaše torte učiniti sočnim, stabilnim i savršeno dekorisanim bez mnogo muke. Prvo ćete savladati tehniku pravljenja francuskog genoise i joconde patišpana, zatim osnovni krem od koga ćete moći da napravite bezbrojne varijacije ukusa, a na kraju ćemo napravljenu tortu sastavljati i ukrasiti. I sve to za samo 4 sata!

Foto: Gospodja Mirkov, gospodjamirkov.tumblr.com/radionice

Podeli

Scroll to Top