Gospođa Mirkov radionice: Dan zaljubljenih nikada nije bio slađi

Delicije sa potpisom „Gospođa Mirkov“ već su nas osvojile sjajnim ukusom i primamljivim izgledom, pa smo uvek spremani da razmazimo naša nepca ovim „slatkim gresima“. Ali, ako ste i sami spremni da savladate male tajne pripreme vrhunskih poslastica, vlasnica Nina Babić organizuje radionice na kojima možete otkriti svet francuskog poslastičarstva.
Ukoliko želite da predstojeći Dan zaljubljenih provedete na poseban način, tokom sledećeg vikenda imate priliku da savladate pripremu klasičnog francuskog dezerta, macaronsa, i obradujte svoju bolju polovinu. Radionice će se održati u subotu od 10 do 14h i u nedelju od 15 do 19h, a svi polaznici će naučiti da pripreme sastojke, savršeno umute belanca i otkriju kako da ih oboje. Savladaće i makaronaž, ključnu tehniku kojom se uklanja višak vazduha iz testa, ali i da formiraju savršeno oblikovane macaronse istiskivanjem iz poslastičarske kese i uoče pravi trenutak kada su spremni da izađu iz rerne.
Ukoliko se upustite u ovu sjajnu avanturu, imaćete priliku da iznenadite voljenu osobu macaronsom koji će biti poput onog iz Pariza.

1m 9216

Foto: Gospodja Mirkov, gospodjamirkov.tumblr.com/radionice

Podeli

Scroll to Top