U aktuelnoj high street ponudi pronašli smo čak 24 torbe koje izgledaju skupo i luksuzno

Ako nas redovno pratite sigurno vam je poznato da su torbe naši omiljeni aksesoari, a iako smo večiti zagovornici teze da je kupovina vanvremenskih dizajnerskih modela uvek mudra investicija, ipak se najviše obradujemo kada u high street ponudi pronađemo tašne koje mogu da „izađu na crtu“ mnogo skupljim modelima. Zato smo u susret zimskoj sezoni pretražili aktuelne asortimane pristupačnih brendova i pronašli čak 24 odličnih modela koji izgledaju znatno skuplje od svoje cene.
Činjenica je da su torbe sa potpisom high street brendova iz sezone u sezonu sve bolje, ali ovog puta prevazišli su čak i najoptimističnija očekivanja. Tako smo u trenutnoj ponudi Zare, Manga, H&M-a i Reservda pronašli torbe za svaki ukus koje se po detaljima i završnoj obradi ne razlikuju previše od dizajnerskih modela. Neke od njih izrađene su od prirodne kože uprkos tome što su cenovno pristupačne, druge dolaze u paru sa kroki printom koji uvek daje uglađen i luksuzan izgled torbama, a treće su inspirisane dizajnerskim modelima.

Tako smo u Zari pronašli torbu sa zlatnom ručkom koja je gotovo identična onoj koju ima Bottega Veneta Sardine model, Mango ima tašne inspirisane modelima Miu Miu Arcadie, Loewe Puzzle Fold i Celine Ava, dok smo u H&M-u pronašli model sličan Loewe Gaya torbi.
Pored toga, promašli smo još dosta jako dobrih i veoma raznovrsnih modela, pa ćete zato u nastavku pronaći odlične shopper torbe, zatim struktruisane modele idealne za odlazak u kancelariju, ali i mnogo atraktivnije torbe na rame koje su manjih dimenzija, a koje možete da nosite i preko dana i uveče.
Nastavite da skrolujete.

Zara

Mango

Reserved

H&M

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @emswells
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top