U aktuelnoj high street ponudi pronašli smo odlične „dupes“ verzije popularnih dizajnerskih torbi

Dupes je verovatno jedna od najčešće korišćenih reči ove godine, a označava pristupačne verzije high end proizvoda kako u modnoj tako i u beauty industriji. Iako ovaj pojam nije ništa novo, pogotovo kada imamo u vidu da je čitava high street industrija izgrađena po ovom principu, reč se raširila prvenstveno zahvaljujući društvenim mrežama sa TikTokom na čelu. Među najgledanijim video klipovima na ovoj platformi uravo su preporuke beauty dupesa, ali ne zaostaju mnogo ni objave sa preporukama pristupačnih verzija odeće i modnih aksesoara, a pre svega torbi.

@by_eva_

Već smo navikli da nam high street brendovi svake sezone donose torbe inspirisane modelima koje smo videli na modnim pistama, pa ni aktuelna zima nije izuzetak. Kao što smo vam nedavno pisali, Zara je ovog puta lansirala torbu koja jako podseća na trenutno popularni Sardine model brenda Bottega Veneta, a u novoj ponudi ovog brenda pronašli smo i repliku Le Bambino torbe brenda Jacquemus. Međutim, i drugi pristupačni brendovi imaju svoje adute. Zato smo zavirili i u novu ponudu H&M-a, Reserveda i Manga i pronašli nekoliko verzija trenutno jako popularnih modela.

@tamara

Kako su Loewe torbe sve popularnije u svetu mode, pronašli smo replike čak tri aktuelna modela ovog španskog brenda. S druge strane, tu su i dupesi Chain tašne sa Victoria Beckham potpisom, zatim čuvenog Saint Laurent Sac De Jour modela, kao i trenutno popularne Goyard torbe na TikToku.
U nastvaku pogledajte najzanimljivije dupes verzije dizajnerskih torbi koje smo pronašli u aktuelnim kolekcijama pristupačnih brendova.

Zara

H&M

Reserved

Mango

Tekst: INJournal magazin
Naslovni video: @tamara
Foto i video: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top