IKEA ima nove komade nameštaja za sve koji su tokom karantina odlučili da preurede svoj životni prostor

Dok polako ispraćamo verovatno najneobičnije proleće do sada, koje smo mahom proveli u karantinu, mnoge je život u sopstvena četiri zida podstakao da preurede svoj životni prostor. S obzirom na to i da će ne tako mali broj ljudi letnji odmor provesti kod kuće, očekivano su se okrenuli uređenju enterijera u kućama i stanovima, a poseban akcenat sada je stavljen na dvorišta, balkone ili terase, koje su neretko služile samo za sušenje veša ili odlaganje starih stvari.

OSVEŽENJE ENTERIJERA

Osvežena i šarenija spavaća soba, kupatilo ili dnevna soba, mogu puno doprineti osećaju opuštenosti i blagostanja.
Tokom letnje sezone ne možete pogrešiti sa veselim šarama i svetlim bojama. Osim što veoma dobro upijaju, GRUCKAN peškiri doprinose kreiranju osećaja letnjeg odmora u vašem kupatilu. Takođe, u prostor u kom provodite najviše vremena možete uneti i malo jarkih boja, uz pomoć NÄBBFLY šarenih jastučnica sa šarama egzotičnih biljaka i životinja, a VÄLDOFT mirisne sveće, koje sadrže uljanu repicu kao sastojak u mešavini voska, mogu biti lep detalj za potpun doživljaj.

Razvijena u saradnji sa stručnjacima za ergonomiju, OMTÄNKSAM kolekcija je rezultat izučavanja životnih stadijuma i potreba koje se mogu javiti kada se naše fizičke okolnosti, privremeno ili trajno, promene. Kolekcija se sastoji od udobne sofe iz koje se lako ustaje, fotelje i naslona za noge, stolova, jastuka koji vas podržavaju gde god odlučite da sednete, kao i vaza koje su podjednako lepe i jednostavne za rukovanje, ali i mnogih drugih proizvoda.

ZVUK ĆE POMOĆI U KREIRANJU PRIJATNE ATMOSFERE

Zvuk i svetlo su dva elementa sa snažnim uticajem na dobro raspoloženje, i kao takvi značajno doprinose kvalitetu života u domu. Imajući to u vidu, IKEA je u saradnji sa kompanijom Sonos osmislila novu kolekciju SYMFONISK. Kolekcija se sastoji od dva Wi-Fi zvučnika, kojima se veoma jednostavno može upravljati pomoću Sonos aplikacije za mobilne telefone i daljinskog upravljača. Zvučnici mogu raditi odvojeno, ali i sinhronizovano, tako da se više soba može opremiti zvukom. Polica sa Wi-Fi zvučnikom je višenamenski proizvod koji štedi prostor, svojim jednostavnim dizajnom i neutralnim bojama, veoma se lako uklapa svuda, dok je stona lampa sa Wi-Fi zvučnikom osmišljena je kao proizvod koji izaziva tradicionalnu high-tech estetiku. SYMFONISK kolekcija će biti dostupna u robnoj kući IKEA Beograd početkom jula.

UREDITE SPOLJAŠNJI PROSTOR SVOG DOMA U SKLASU SA POTREBAMA

Bilo da imate prostrano dvorište, malu verandu ili minijaturni balkon, sa minimalnim promenama možete uživati u laganom vetriću pod otvorenim nebom tokom noći, nakon pretoplog dana.
Solarna rasveta iz SOLVINDEN asortimana, koja ukljućuje stone i viseće lampe i lampione, doprinosi uštedi energije i smanjenju lošeg uticaja na životnu sredinu. Proizvodi iz ove kolekcije pomoćiće vam da za svega nekoliko minuta napravite prijatnu atmosferu. Samo zamislite da tokom letnje noći, organizujete filmski maraton u svom dvorištu, pod nizom SOLVINDEN svetiljki.

Čak i mali, urbani balkon zalužuje pažnju, naročito tokom leta, kada može da se pretvori u prostor za provođenje slobodnog vremena. Stolovi i stolice iz TÄRNÖ asortimana su sklopive, trajne i simpatične, zahvaljujući spoju bagremovine i čelika. Takođe se možete odlučiti za predmete koji pripadaju ASKHOLMEN kolekciji, a koji su podjednako efikasni kada je u pitanju ušteda prostora.

Na kraju, SOLBLEKT kolekcija je inspirisana letovanjima iz nekih davnih vremena, tropskim dezenima i filmovima Vesa Andersona. Ova kolekcija nudi fleksibilna rešenja uz koja je lako proširiti svoj urbani dom – bilo da se radi o parku, krovu, zadnjem dvorištu ili terasi. Možete se odlučiti između više proizvoda, od suncobrana, stolice za plažu, stolice za ljuljanje, ranca, rashladne korpe, mrežaste ležaljke, peškira za plažu, jastučića i još mnogo zanimljivih proizvoda. Popularna paleta boja i odvažni dezeni pružaju letnji, tropski osećaj odmora gde god da se nalazite.

Foto: Promo

Podeli

Scroll to Top