Influenserka Tašana Korać otkrila nam je kako izgleda njena aktuelna shopping lista

Prvi dani avgusta podsetili su nas da smo zakoračili u drugu polovinu leta i da će u sedmicama koje dolaze dani biti sve kraći, a noći sve svežije. Međutim, najvažnije modno pravilo kojim ćemo nastaviti da se rukovodimo jeste da nam je potrebna udobna i opuštena garderoba koja nas neće sputavati dok uživamo u ostatku leta. Istina je da smo sezonsku obnovu garderobe odavno obavili i da smo u svoje ormare već uneli potrebnu odeću za aktuelnu sezonu, ali uvek ima mesta za još nekoliko novih komada i aksesoara. Zato smo ovog puta razgovarali sa Tašanom Korać, influenserkom i suosnivačicom brena Kiwi, koja nam je otkrila šta joj je od aktuelnih trendova dopada, a šta ne i kako izgleda njena shopping lista za kasno leto i ranu jesen.

KOMADI KOJE NOSIM OVOG LETA…
– Ovog leta najviše nosim udobne i lagane komade poput kratkih haljina ili kratkih suknji i šorceva u kombinaciji sa topovima. Najčešće su to haljine sa otvorenim leđima, opuštenog kroja i od laganih materijala, poput svile. Tu su naravno i duge haljine, a najčešće biram one koji imaju šlic sa strane i koje su prilagođene visokim temperaturama. Kada je obuća u pitanju, tokom dana sam najčešće u ravnim sandalama, dok u večernjim varijantama volim sandale sa manjom potpeticom koje nisu opeterećujuće, a ipak izdužuju figuru. Naravno, neizostavan aksesoar ovog leta su mi šeširi i naočare za sunce.  

TRENDOVI KOJI MI SE DOPADAJU…
– Nisam osoba koja prati trendove već se radije držim svog stila odevanja. Ne volim da isprobavam komade koji se ne uklapaju u taj stil i koje ranije nisam nosila. Uglavnom nosim žentvenu i romantičnu garderobu, pa privatan samo trendove i komade koji se uklapaju u to.

TRENDOVI KOJI MI SE NE DOPADAJU…
– Ovo nije trend koji mi se ne dopada, ali jeste nešto štone nosim, a itekako je aktuelno. U pitanju su kargo pantalone ili suknje, koje volim da vidim na drugima, ali smatram da mi ne stoje i da ne bih mogla da ih iznesem. Takođe, kada je u pitanju obuća, ne dopada mi se neudobna obuća, sa preterano velikim štiklama i platformama, koja je aktuelna ove sezone. To mi nekako izgleda rogobatno i ne bih nikada nosila.

DODO BAR OR,
net-a-porter.com
PARIS TEXAS,
net-a-porter.com

Tekst: Kristina Blagojević
Foto: Privatna athiva, Promo

Podeli

Scroll to Top