#Inspiracija: Najlepše minimalističke tetovaže

Stilovi tetoviranja se razlikuju, u skladu sa onim šta vaše oko smatra lepim i vrednim večnim apliciranjem na koži. Dok se neki radije odlučuju za velike tetovaže kojima prekrivaju veće površine tela, mnogima pak više odgovaraju takozvane tiny tattoos koje lako mogu da prekriju garderobom ili pokažu onda kada im to odgovara.

1t 8216

Ukoliko ste u potrazi za savršenim malim simbolom kojim želite da ukrasite vaše telo, najlepšu inspiraciju možete pronaći na Instagramu, a jedan od najboljih profila svakako je @little.tattoos. Kreativci koji stoje iza projekta Little Tattoos na svakodnevnoj bazi donose nove ideje za minimalističke slike na koži. Od poruka, simbola, duhovitih motiva ili inspirativnih citata, možete pronaći razne zanimljive tetovaže i lako zamisliti kako bi izgledale na vama.

2t 8216

Ako razmišljate o tetoviranju, sada bi bilo pravo vreme za veliki korak jer smo dovoljno daleko od visokih temperatura i mogućnosti izlaganja kože suncu tako da tetovaža ima vremena da zaceli do leta kada ćete bez straha moći da je pokazujete.

3t 8216

4t 8216

5t 8216

6t 8216

7t 8216

8t 8216

 

Podeli

Scroll to Top