Ispraćaj „Rowenta Elite Model Look“ pobednice na svetsko finale

Beogradski hotel „Crowne Plaza“ sinoć je bio mesto okupljanja modne elite jer je organizovan ispracaj „Rowenta Elite Model Look“ pobednice Kristine Kusic na svetsko finale u Kinu. Agencija „Models Inc.“ priredila je svečani koktel za svoje saradnike, a tom prilikom kreatorka Biljana Tipsarević održala je prezentaciju novih modela iz kolekcije „Timeless Chic“, kao i modela koji je dizajnirala specijalno za devetnaestogodišnju pobednicu prestižnog takmičenja.

ag

Ovaj događaj nije propustila ni italijanska ambasadorka u Srbiji, Alma Manzo koja je veliki poklonik mode, a među zvanicama su bili i Ašok Murti, Bojana Jovanovski, Kristina Radenković, Aleksandra Gudelj, Lena Bogdanović, Aleksandra Perović i mnogi drugi. Svi oni poželeli su sreću mladoj Kristini Kusić koja će u Kinu otputovati 2. decembra.

am

„Elite Model Look“ izbor, koji organizuje agencija „Models Inc.“ na čelu sa topmodelom Danijelom Dimitrovskom Amidžić i najboljim agentom na ovim prostorima Mirjanom Udovičić, je najveći izbor za topmodele na svetu. Na svetskom finalu, na kom će Srbiju predstavljati Kusićeva, učestvovace predstavnice osamdeset svetskih zemalja. Lepa vest za devojke koje imaju želju da se oprobaju u svetu manekenstva jeste da „Models Inc. – Elite Model Look“ već kreće u potragu za pobednicom za 2015. godinu, a beogradski kasting će biti održan 15. novembra u prostorijama agencije, Majke Jevrosime 24.

kkr

bje

krr

Podeli

Scroll to Top