JYSK je predstavio novu kolekciju baštenskog nameštaja

Danski lanac JYSK, poznat po promovisanju hygge stila života, predstavio je novi asortiman baštenskog nameštaja i dekoracija idealnih za predstojeće leto, kao i trendove Belonging i Release. Novi trendovi obradovaće sve ljubitelje smirenih skandinavskih nijansi, jer upravo ovu kolekciju karakterišu neutralne boje uz primese ružičastih tonova, nameštaj od ratana i neobrađenog drveta, ali i detalji od terakote.
Predstavljanje novog asortimana letnjeg nameštaja održano je u neobičnom prostoru Bioskopa Balkan u Beogradu. Budući da je reč o enterijeru, ova lokacija na prvi pogled ne izgleda kao logičan izbor za predstavljanje baštenskog nameštaja, što nam ipak dokazuje kako će pravi komadi i prikladna dekoracija baš svaki prostor pretvoriti u mali, sopstveni hygge kutak.

Martin Fyn Aamand, Miroslava Amidžić-Ivan, Zvjezdana Novak i Vesna Kukić Lončarić

Povezanost, druženje sa porodicom i prijateljima, ali i stvaranje stress free oaze u svom domu – vrednosti su koje karakterišu novi letnji asortiman. Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSKa za Srbiju, Sloveniju, Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu istakla je trendove koji nas očekuju, ali i koliko smo blizu danskom receptu za sreću:
– Naši proizvodi inspirisani su prirodom i kreirani tako da svaki detalj doprinosi postizanju prijatnog i funkcionalnog prostora koji sam po sebi pruža atmosferu za svakodnevni hygge trenutak. Novi trendovi Belonging i Release imaju isti zadatak: da stvore ugođaj idealan za druženje sa najdražim ljudima, kao i da podstaknu osećaj pripadnosti i opuštanja – rekla je Novak.

Uz predstavljene trendove, arhitekta Miroslava Amidžić-Ivan iz Deep house grupe koja se bavi dizajnom enterijera, predstavila je i nekoliko idejnih rešenja za uređenje spoljašnjih prostora, uz brojne savete i preporuke.
Događaju je prisustvovao i Martin Fyn Aamand, Communication i PR manager JYSKa, koji je iz prve ruke ispričao kako Danci pristupaju hygge-u, na koji način ga žive i kako ga uklapaju u svoj svakodnevni život, koji je, kao i kod nas, prilično užurban.

Vesna Kukić Lončarić

Vesna Kukić Lončarić, Country Direktor JYSKa za Srbiju, Sloveniju, Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu predstavila je nove fokuse JYSKa, kao i dalje planove kompanije.
– I dalje nam je veliki fokus na širenju i preuređenju radnji prema novom skandinavskom konceptu, kako bi našim kupcima pružili novi i inspirativniji način kupovine. Do sada smo preuredili 127 prodavnica od ukupno 150 sa kojima poslujemo i nastavljamo dalje istim tempom, kako bi do septembra 2024. godine završili projekat. Posebno smo ponosni na svoje održive projekte i razvoj recikliranih proizvoda i ambalaže koji predstavljaju veliki korak ka ostvarivanju naših dugoročnih ciljeva- da svedemo poslovanje na nultu stopu emisija CO2 – navela je Lončarić.

Za dodatnu inspiraciju posetite JYSK leto 2023 i istražite široku ponudu kvalitetnih komada baštenskog nameštaja.

Tekst: INJournal magazin
Foto: Nikola Rudić

Podeli

Scroll to Top