Kompanija Coca-Cola organizovala je drugu po redu MixoLogic akademiju za ugostitelje

Kompanija Coca-Cola HBC Srbija nedavno je organizovala drugu po redu MixoLogic akedemiju namenjenu zaposlenima u ugostiteljskom sektoru koji žele da usavrše svoje veštine i steknu nova znanja učeći od najboljih u ovoj oblasti. Tokom šestodnevne edukacije, 50 polaznika imalo je priliku da nauči kako obogatiti ukus koktela sa tonikom, u čemu je tajna upotrebe prirodnih sastojaka, na koji način se pravi craft tonik sirup, da se upoznaju sa konceptom nultih gubitaka u baru, ali i sa osnovama kafe kulture i brojnim drugim temama od značaja za profesionalne barmene i bariste. Po završetku MixoLogic Akademije, svi polaznici dobili su sertifikat.

Organizacijom posebne akademije za ugostiteljski sektor, Coca-Cola HBC Srbija još jednom potvrđuje ne samo da je HoReCa partner od poverenja, već i da je posvećena podizanju standarda u ugostiteljstvu.
– Ulaganje u znanje uvek je najbolja investicija, ali i podrška. Kroz MixoLogic akademiju pružamo podršku upravo budućim majstorima miksologije, da uče od respektabilnih stranih, ali i domaćih predavača i budu u toku sa svetskim trendovima u svojoj oblasti. Uz najprepoznatljiviji portfolio na tržištu, kao i jedinstveni prostor za edukaciju, koji zovemo 24/7 Akademija, imamo veliku snagu i odgovornost da donesemo najnovije trendove i podelimo iskustva, gradeći tako nove generacije uspešnih majstora – rekao je Radosav Vujadinović, brend ambasador u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora.
Nakon dve uspešne realizacije progama MixoLogic akademije, uskoro sledi i naredni ciklus obuke.

Tekst i foto: Promo

Podeli

Scroll to Top