Kylie Jenner je potvrdila da čeka drugo dete

Nakon što su poslednjih nedelja mnogi američki tabloidi pisali o tome da Kylie Jenner i Travis Scott čekaju drugo dete, rialiti zvezda sada je potvrdila njihove tvrdnje. Najmlađa milijarderka na svetu jutros je objavila dirljiv video snimak na Instagramu o kome poslednjih sati svi govore.
Klip u trajanju od 90 sekundi počinje kadrovima pozitivnog teksta na trudnoću, koji vlasnica beauty imperije najpre pokazuje svom dugogodišnjem parneru. Sledi odlazak na prvi ginekološki pregled na koji su poveli i trogodišnju ćerku Stromi Webster. Upravo je ona saopštila svojoj baki Kris Jenner da će dobiti još jedno unuče tako što joj je dala fotografije s ultrazvuka, a na snimku se vide i kadrovi s proslave Kylienog 24. rođendana, trenutak kad je prvi put čula bebine otkucaje srca, a sve završava s malenom Stormi koja ljubi mamin stomak i govori da stiže beba.
Kylie i Travis zajedno su od 2017. godine kada su prvi put zajedno viđeni na festivalu Coachella, a njihova prva ćerka rođena je u februaru 2018. Mada su se godinu i po dana kasnije razišli na nekoliko meseci, ponovo su počeli da žive zajedno tokom karantina, a sada su objavili i da čekaju drugo dete.

https://www.instagram.com/tv/CTieyGYpYdi/?utm_source=ig_embed&ig_rid=9e913795-88b2-4d43-be70-73602b9fbd02

Tekst: INJournal magazin
Foto: Instagram (@kyliejenner)

Podeli

Scroll to Top