Pogledajte kako je bilo na LuisaViaRoma x Unicef Gala događaju na Kapriju

Poslednjeg dana jula na italijanskom ostrvu Kapri održan je šesti po redu LuisaViaRoma x Unicef Gala događaj, koji je i ovog puta okupio holivudsku elitu i najuticajnije ljude iz sveta mode i biznisa, a zvezda večeri bila je upravo venčana Jennifer Lopez. Sve zvanice okupile su se sa jasnom misijom – da na aukciji prikupe što više sredstava koje će donirati Unicefu.

Caylee Cowan i Casey Affleck
@luisaviaroma
Andrea Panconesi, osnivač LuisaViaRome
@luisaviaroma
Vanessa Hudgens
@luisaviaroma
Isabeli Fontana
@luisaviaroma

Dobrotvorna večera je počeo oko 20.30, sat vremena pre zalaska sunca na Kapriju, kada su gosti počeli da dolaze u manastir Certosa San Giacomo iz 14. veka. Monumentalni prostor koji se nalazi na krečnjačkim liticama Kaprija, odmah iznad Faraglionija, dao je dodatni glamur ovom događaju. Na stenama koje se nalaze u blizini manastira laserskim stropom bilo ispisano LuisaViaRoma x Unicef Capri Gala kako bi svi na ostrvu znali šta se dešava te večeri. Doduše, i bez ovog natpisa malo kome bi promakla Gala jer osim što se o tome najviše govorilo poslednjih dana, ogroman broj jahti i prisustvo velikog broja svetskih zvezda govorio je sam za sebe.

Spike Lee
@luisaviaroma
Jared Leto
@luisaviaroma
Marianne Fonseca, Frida Aasen i Cindy Mello
@luisaviaroma
Ed Westwick i Vanessa Hudgens
@luisaviaroma

Domaćini večeri bili su Luisa Panconesi, ćerka osnivača online marketa LuisaViaRoma po kojoj je sajt i dobio ime i Tomaso Chiabra iz Unicefa dok je aukciju na kojoj je prikupljeno oko 8 miliona evra vodio Simon de Pury. Među zvanicama su se našle mnoge zvezde, kao što su Sofia Carson (koja je i nastupala), Spike Lee, Maye Musk, Vanessa Hudgens, Jared Leto, Leonardo DiCaprio, Casey Affleck, Natasha Poly ili Ed Westwick, a bila je i naša Tamara Kalinić.

J. Lo je održala spektakularan nastup
@luisaviaroma

Vrhunac večeri bio je nastup J. Lo koja je digla sve prisutne na noge i održala koncert za pamćeje dok su se u pozadini vrteli snimci njenih spotova i različitih segmenata iz života – od vremena kada je bila Jenny from the block do najnovije Bennifer faze. Posebnu pažnju privukao je njen outfit tačnije Roberto Cavalli kombinezon sa kristalima koji je za nju dizajnirao Fausto Puglisi. Međutim, mnoge zvanice bile su jednako dobro stilizovane, a u nastavku pogledajte neke od naših favorita. 

Sofia Carson
@luisaviaroma
Marianne Fonseca
@luisaviaroma
Tamara Kalinić
@tamara
Jen Ceballos
@endlesslyloveclub
Natasha Poly
@luisaviaroma
Natasha Poonawalla
@natasha.poonawalla
Belen Hostalet
@belenhostalet
Leonie Hanne
@leoniehanne
Sophia Roe
@luisaviaroma
Alexis Ren
@luisaviaroma

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @luisaviaroma, @tamara
Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top