Najefikasnije vežbe za ravan i zategnut stomak

Područje stomaka jedno od onih na koje se masne naslage najlakše lepe, a najteže skidaju pa čak i žene koje redovno vežbaju neretko ne mogu da se oslobode nadutosti. Zbog toga su se poslednjih godina mnogi fitness instruktori fokusirali na rešenje ovog problema i razvili kompletne treninge koji imaju za cilj oblikovanje trbušnih mišića. Autorka jednog od trenutno najpopularnijih plana za vežbanje je instruktorka Cindy Leos, a sastoji se od samo tri vežbe. Njen trening nije samo efikasan, već je i mnogo jednostavniji od većine onih sa kojima ste se do sada mučili.

Međutim, pre nego što počnete da vežbate, Cindy savetuje da obratite pažnju na ishranu. Prerađevine i veštački šećer najčešći su uzrok nadutosti jer podstiču zadržavanje vode u organizmu. Zato zaboravite na fast food i unosite što više probiotika i zelenog povrća poput salate ili krastavca.
A sada, na trening! Cindy smatra da uz sledeće tri vežbe, izgled vaših trbušnih mišića možete da dovedete do savršenstva. Radite ih svakog dana, a broj ponavljanja prilagodite trenutnoj kondiciji.

ISTEZANJE NOGU U DVA POKRETA

NAIZMENIČNO PODIZANJE I SPUŠTANJE NOGU

PLENK NA LOPTI

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @ninasandbech
Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top