Ovaj studio apartman u San Francisku će vas inspirisati da u svoj dom unesete razigrane boje

Nešto staro, nešto moderno, nešto sa dizajnerskim potpisom et voilà! U zbiru dobijamo moderan stan u koji bismo se rado uselili.
Kada su u martu 2020. godine influenserka Vivid Wu i njen suprug Aden Wang, UX dizajner u kompaniji Meta, kupili ovaj dvoetažni stan u potkrovlju jedne zgrade u San Francisku najvažnije im je bilo da svoje preferencije spoje u kompaktnu celinu. Dok Vivid voli postmoderni dizajn, Aden je ljubitelj skandinavskog dizajna i modernizma sredine XX veka, pa je i njihov dom miks ovih estetika. U skladu sa tim u njihovom studio apartmanu dominiraju komadi nameštaja i aksesoari u živim i pastelnim bojama, koji su u savršenom balansu sa komadima u zemljanim tonovima i belim zidovima.

Bračni par je svoju prvu nekretninu kupio na samom početku pandemije, a prethodno su se punih devet godina selili svuda po svetu – od Singapura do Ostina. Njihov dom nalazi se u Zalivskoj oblasti, koja je i najsunčaniji deo San Franciska, a ovaj deo grada izabrali su pre svega zato što u blizini ima dosta parkova u kojima svakodnevno šetaju sa svojim psom Mafin.
Potkrovlje u kome žive nekada je bilo skladište fabrike, a dopalo im se i zbog toga što je bukvalno okupano suncem.

Mnogi komadi nameštaja u ovom domu kupljeni su u vintage radnjama i online shopovima, ali su sebi priuštili i dizajnerske komade, poput Togo sofe, Flos lampe, Curvy Mirror Gustafa Westmana ili Rotganzen prolećne stolice.
Najveći deo svog vremena par provodi u dnevnoj sobi, gde je i Adenova kancelarija, dok su na gornjoj etaži stana smestili spavaću sobu i otvoreni garderober uspešne influenserke. Sa posebnom pažnjom uredili su i kuhinju, jer oboje vole da kuvaju, a odlučili su se za praktično rešenje i minimalistički stil.

Iako deluje da u ovom eklektičnom domu ne nedostaje niti jedan detalj, Vivid i Aden tvrde da njihov proces uređenja enterijera još nije gotov, a ono što im u ovom trenutku najviše nedostaje jeste više prostora za garderobu modne influenserke.  

Tekst: INJournal magazin
Foto: Instagram (@adenwang)

Podeli

Scroll to Top