Planetwear: Handmade drveni aksesaori osvajaju svet

Originalni drveni aksesoari poslednjih godina osvajaju svet, a ni domaće tržište nije odolelo ovom trendu. Među vodećim brendovima koji su se izdvojili kvalitetom i zaslužili poverenje kupaca svakako je Plantwear čiji su komadi stekli „armiju“ obožavalaca.

1pw 23216

Ova prepoznatljiva kuća posluje pod sloganom „Dva komada nikada neće biti ista, kao što ni dva komada drveta nikada nisu ista“ i stoga svojim klijentima garanuje jedinstvenost i posebnost. U ponudi su naočare za sunce savršene ručne izrade, a svaki model dostupan je sa četiri različite boje stakala.

2pw 23216

Još zanimljiviji su Plantwear drveni satovi originalnog dizajna koji su ručno rađeni u Evropi po najvišim standardima kvaliteta te ćete ih sigurno nositi sa ponosom.

3pw 23216

Svi proizvodi koji nastaju u radionici ovog brenda prolaze rigoroznu kontrolu kvaliteta kako bi se osigurao najviši mogući nivo zadovoljstva klijenata, a na svaki komad koji kupite dobićete garanciju u trajanju od 12 meseci.

5pw 23216

Za izradu Planetwear aksesoara upotrebljava se samo drvo koje je odobreno od strane Saveta za očuvanje šuma, a iako koristi sirovine iz kontrolisanih i održivih izvora, ova komapanija nastoji da prirodi vrati što je moguće više, jer je ekološka proizvodnja njihova misija. Baš iz tog razloga svakog meseca sade nova stabla, a trenutno u tropskim kišnim šumama Brazila posredstvom Fonda za očuvanje prirode pomažu sadnju oko 50 stabala mesečno.

4pw 23216

6pw 23216

7pw 23216

Foto: Plantwear

Podeli

Scroll to Top