Pogledajte kako je bilo na Retrospektakl žurki Marka Nastića

Sinoć je prepunom Hangaru Luke Beograd održana nezaboravna Retrospektakl žurka kojom je DJ Marko Nastić obeležio 25 godina rada. Retrospektakl je i ovoga puta okupio neka od najvećih imena domaće elektronske muzičke scene, tačnije 50 DJ-eva koji su zajedno s Markom puštali najveće klupske hitove. Čitav događaj bio je upotpunjen impresivnom binom, igračima, vizuelnim efektima, konfetama i pirotehničkim monetima, koji su ovu žurku učinili pravim audio-vizuelnim spektaklom.
Koncept je bio da svaki DJ  pušta po četiri najveća hita iz prethodnih 25 godina, kako bi se podsetili nezaboravnih hitova koje su obeležile jedno vreme, značajno za domaću klubsku scenu.

I ovoga puta, Retrospektakl je okupio sve generacije u retrospektivi onog najboljeg što poznajemo od elektronske muzike, i ekipu od 50 domaćih DJ-eva na jednom mestu.
U fokusu ideje Retrospektakla je i očuvanje domaće scene i unapređenje standarda u produkciji velikih muzičkih događaja.

– Srećan sam pre svega što sam delio binu sa toliko dragih kolega i što me je podržalo mnogo drugara iz raznih sfera javnog života. Dogodila se magija, čini mi se da smo napravili dobru energiju koja se osećala do ranih jutarnjih sati. Verujem da je svima puno srce kao meni – izjavio je Marko Nastić posle celovečernje zabave.

Tekst: INJournal magazin
Foto: Marko Edge

Podeli

Scroll to Top