Pronašli smo najlepše vaze za vaše prolećne bukete

Nakon što su kraj marta i početak aprila obeležile kiše i niske temperature za ovo doba godine, prolećni vajb konačno se oseća na svakom koraku. Mnogi od nas već su uskočili u omiljene haljine i baletanke, a dolazak proleća uvek nas inspiriše da osvežimo i sopstvene domove. Za početak, potrebno nam je sveže cveće i adekvatna vaza u koju ćemo staviti buket. Osim što su savršen dekor, prolećni buketi oživljavaju atmosferu u svakom životnom prostoru, unose dozu optimizma i čine da se osećamo prijatno u svoja četiri zida. Ako ih pritom stavimo u odgovarajuću vazu, dobićemo pravi mali bingo.

Da sveže cveće i vaze mogu da transformišu svaki životni prostor, naučili smo i od zvezda Instagrama, koje po pravilu u svojim domovima imaju desetak vaza različitih oblika i dimenzija. U poslednjih nekoliko sezona svakako su najpopularnije vaze inspirisane ženskim telom s potpisom Anisse Kermiche, ali često viđamo i mnogo pristupačnije modele koje svako od nas može da priušti. Zanimljivo je da je termin vaza sve popularniji i na Googlu, pa prema podacima ove kompanije pretraživanje vaza u stalnom je porastu od početka pandemije.

Ukoliko želite da u svoj dom unesete novu vazu, u nastavku smo vam pripremili nekoliko predloga, a vama ostaje samo da se prošetate do obližnje cvećare ili pijace i izaberete odgovarajući buket.

ANISSA KERMICHE,
net-a-porter.com
BOUCHRA BOUDOUA,
anewtribe.com

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @leandramcohen
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top