Provod za pamćenje! Pogledajte kako su se provele poznate ličnosti na prvom UNIQ matineu

Pevačica Nikolija, modni kreator Boris Kargotić, DJ Mimi Djo i druge odabrane zvanice uživale su juče u odličnoj muzici i neverovatnoj tropskoj atmosferi na prvom UNIQ matineu u Kafeteriji, povodom predstavljanja novog, istoimenog modela glo uređaja za zagrevanje duvana.
Pored veselih ritmova domaćih i stranih hitova, odličnih koktela, prisutni su uživali u atraktivnim TROPIC i GOLD zonama za fotografisanje koje su posebno kreirane za ovu priliku i odakle su fotografije brzinom svetlosti preplavile društvene mreže.

UNIQ matine

Iz godine u godinu sve se više radujem matineima. Zalazak sunca, đuskanje uz dobru muziku i super ekipa – to je za mene dobitna kombinacija za provod. Tako je bilo i večeras na UNIQ matineu, mada moram da priznam da je ova tropska atmosfera na žurci zaista prevazišla sva moja očekivanja – izjavila je Nikolija koja je sve oduševila svojim izgledom i neverovatnom #nocompromise odevnom kombinacijom, u skladu sa dres kodom.

Nikolija Jovanović

Ovom prilikom predstavljen je novi glo hyper+ UNIQ uređaj, koji pored dobro poznatih karakteristika i konzumacije u standard i boost modelima rada, sada donosi i mogućnost personalizacije kroz zamenu bočnih panela u različitim bojama i teksturama. Zahvaljujući ovom benefitu, korisnici mogu u svakom trenutku da promene boju panela i pokažu svoju kreativnost i autentičnost.  
Novina u vidu personalizacije nije ostavila ravnodušnog ni poznatog modnog kreatora Borisa Kargotića:
– Za mene kao osobu iz sveta mode, mogućnost brze i lake promene panela na novom UNIQ uređaju je zaista važna. Mislim da ne moram ni da vam kažem da boju panela redovno usklađujem sa garderobom koju nosim ili nekim drugim aksesoarom sa kojim želim da se mečuje.

Boris Kargotić

U danima pre UNIQ matinea, vladalo je veliko interesovanje za ulaznicama koje su mogli da osvoje najsrećniji korisnici ovog uređaja i pratioci preko Instagram profila @glo_srbija. Novi glo hyper+ UNIQ uređaj, osim na zvaničnom sajtu i brojnim prodajnim mestima širom Srbije, svi zainteresovani punoletni korisnici duvanskih proizvoda od sada mogu da pronađu i u Kafeterija objektima.

Mimi Djo

Tekst: INJournal magazin
Foto: Nikola Žakula

Podeli

Scroll to Top