Prve letnje haljine stigle su u domaće radnje, izdvojili smo 45 odličnih modela

Vremenske prilike poslednjih nedelja bile su takve da smo prognozu proveravali mnogo češće nego obično i zato smo se jako obradovali kada smo shvatili da ćemo već od sledeće nedelje uživati u prijatnih 25 stepeni. To u praksi znači da bi hitno trebalo da se naoružamo SPF proizvodima i, naravno, laganim haljinama. Verujemo da ćete se složiti sa nama da ne postoji praktičniji komad odeće u letnjem periodu od ženstvenih haljina koje će u narednim mesecima biti rešenje za sve stilske dileme. Prvi modeli već su stigli u naše omiljene radnje pa ukoliko spadate u grupu žena koje vole da obezbede nove komade još pre početka sezone, sada je pravi trenutak da na svoju shopping listu stavite makar jednu letnju haljinu.

Nova sezona očekivano nam je donela nove trendove pa tako u aktuelnoj ponudi dominiraju bandeau haljine i aktuelni maksi modeli, koji su još od početka proleća na modnom radaru. S druge strane, nisu izostali ni dobro poznati klasici, kao što su košulja-haljine, modeli od satena ili trikotaže, kao ni klasični letnji pritevi, poput florala, turfinica ili pruga. Kada je reč o koloritu, dominiraju jarke i pastelne nijanse, kao i bela, bež i crna boja. Tu su i takođe popularni mini modeli, ali i sve atraktivnije haljine od pletiva.
Ukoliko planirate kupovinu nove letnje haljine, u nastavku vas čeka 45 odličnih modela koji su svega nekoliko klikova udaljeni od vas.

Zara

H&M

Mango

Reserved

Massimo Dutti

XYZ

ARMANI EXCHANGE,
cena: 41.259 din.
ARMANI EXCHANGE,
cena: 36.399 din.
RED VALENTINO,
cena: 87.790 din.
MICHAEL KORS,
cena: 49.879 din.
MICHAEL KORS,
cena: 42.299 din.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @emswells
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top