Sačuvajte nezaboravne trenutke uz pomoć nove Samsung Galaxy A serije

Priroda i ljudi neiscrpna su inspiracija za fotografisanje, a dolazak proleća povećava mogućnost snimanja fenomenalnih fotografija. Ove godine sa prolećem nam je stigla i nova serija ultramodernih telefona – Samsung Galaxy A34 5G i Galaxy A54 5G.
Šta vam je potrebno za savršeno proleće? Trendi boje u ormaru, nova frizura, planer zdravijih životnih navika i naravno novi pametni telefon. Osim toga, sigurno imate i listu destinacija koje ćete posetiti ove godine, a proleće je savršeno za organizovanje produženog vikenda u nekim od evropskih gradova. Želja za putovanjem, istraživanjem novih destinacija i otkrivanjem prirodnih lepota nije potpuna ako nije zadovoljena ogromna strast za fotografisanjem.
Stoga, pre nego što donesemo odluku koja će biti naša nova destinacija, potrebno je prvo odlučiti koji će nam telefon biti najbolji prijatelj u avanturama koje slede.

Upoznajte novu Samsung Galaxy A seriju pametnih telefona – Samsung Galaxy A54 5G, kao i Galaxy A34 5G. Ovog puta, u korak sa najnovijim trendovima i tehnologijom, nova Galaxy A serija, Galaxy A54 i Galaxy A34, ulaze na velika vrata, hrabro osvajajući srca mladih, ali i svih ljubitelja funkcionalnosti i i inovativnosti.

Sa elegantnim dizajnom, naprednim mogućnostima kamere i nizom inovativnih funkcija, novi Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G savršen su izbor ako želite da se počastite neverovatnom tehnologijom koja je spremna da vas prati u svim vašim aktivnostima.

Fenomenalne kamere za svako doba dana, ali i noći

Samsung Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G stvaraju savršene slike visokog kvaliteta čak i u uslovima slabog osvetljenja, zahvaljujući Nightography i VI funkcijama. Bez obzira da li želite da napravite savršen selfi ili da se povežete putem video poziva super kvaliteta, Galaxy A54 nudi neverovatne detalje zahvaljujući prednjoj kameri od 32 MP. Ovi novi pametni telefoni snimaju impresivno jasne video zapise bez zamućenja sa naprednom optičkom stabilizacijom slike (OIS) i video digitalnom stabilizacijom slike (VDIS).

Neverovatne performanse uz živopisan ekran, brzu 5G mrežu i dugotrajnu bateriju

Oba uređaja imaju zapanjujuće Super AMOLED ekrane, od 6,4 inča na modelu Galaxy A54 5G i 6,6 inča na modelu Galaxy A34 5G. Oba ekrana su nadograđena za savršenu vidljivost na otvorenom, čak i pri jakom suncu. Sa poboljšanom funkcijom Vision Booster i brzinom osvežavanja od 120Hz, ovi ekrani su verni pratioci kada se uslovi osvetljenja promene.

Samsung Galaxy A54 5G

Uz Samsung Knox vaši podaci će biti na sigurnom

Mobilno iskustvo je zabavno samo ako je bezbedno. Samsung Knox omogućava da vaši podaci budu pod ključem uz visok nivo bezbednosti mobilnih uređaja. Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G daju korisnicima pristup kontrolnoj tabli za bezbednost i privatnost koja olakšava uvid u to kako aplikacije prate podatke i pruža jednostavne načine za zaustavljanje neželjenog prikupljanja podataka. Kada korisnici žele da dele važne datoteke koje sadrže osetljive ili lične podatke uz najviši nivo privatnosti i kontrole, postoji funkcija Private Share. Ova funkcija omogućava deljenje datoteka samo sa određenim primaocima na ograničeno vreme i bez mogućnosti pravljenja snimaka ekrana.
Galaxy A54, kao i Galaxy A34 telefone karakterišu fantastične boje. Galaxy A54 5G može se kupiti u crnoj, beloj, svetlo zelenoj i svetlo ljubičastoj boji. Galaxy A34 5G je dostupan u četiri boje: crna, srebrna, svetlo zelena i svetlo ljubičasta.

Gledajte YouTube bez prekida

Iskoristite do dva meseca besplatnog YT Premiuma na svom Samsung Galaxy uređaju koji ispunjava uslove i gledajte omiljene video snimke bez oglasa i bez Wi-Fi mreže. Aktivirajte Samsung A54 i Galaxy A34 do 2.3.2024. Nakon isteka probnog perioda (od 1 do 2 meseca besplatne upotrebe) naplaćuje se mesečni iznos pretplate, koji je podložan promenama u skladu sa uslovima pružaoca usluge.

Više o akciji možete naći ovde.
Više informacija o Galaxy A34 5G i Galaxy A54 5G  možete pronaći ovde.  

Tekst i foto: INJournal magazin

Podeli

Scroll to Top