Stigla je nova Superhero kolekcija i inspirisala nas da u Novu godinu zakoračimo kao superheroji

U susret zvaničnom početku zimske sezone, platforma superhero.rs predstavila je novu kolekciju istoimenog modnog brenda Superhero. Jedinstvena platforma za online donacije, koju je organizaciji NURDOR donirala kompanija Mastercard, u trećoj po redu koleciji ostaje verna street fashion stilu, a modeli su ovog puta nastali u saradnji sa jednim od najvećih grafičkih dizajnera sa ovih prostora – Mirkom Ilićem, dok je osnovni deo kolekcije dizajnirala Lidija Milovanović, umetnička direktorka McCann agencije.
U ponudi su tradicionalno muške i ženske majice i duksevi, a asortiman je sada proširen i na artikle za decu. Krojevi su moderni te se lako prilagođavaju različitim stilovima, a boje nove Superhero kolekcije su bež, crna, bela, crvena i zlatna. Kompletna kolekcija urađena je od najkvalitetnijeg pamuka, a vrhunski krojevi i izrada su ono na čemu ovaj modni brend od starta insistira.
Kao i do sada Superhero ima svoje super ambasadore, a ovog puta to su rep zvezda Kendi, glumica Matea Milosavljević, DJ Marko Nastić, šminkerka Ena Jović, muralista Artez i spisateljica Jasmina Šupeljak.

Novi Superhero komadi mogu se kupiti ekskluzivno putem sajta superhero.rs, a sav prihod od prodaje biće iskorišćen za pomoć NURDOR-u da izgradi najveću Roditeljsku kuću u kojoj će biti smešteni mališani koji se bore sa opakom bolešću. Ova platfprma pokrenuta je u decembru prošle godine i do sada je preko nje prikupljeno blizu 6 miliona dinara što svakako predstavlja značajan finansijski doprinos važnim inicijativama koje sprovodi NURDOR.
– Za samo godinu dana postojanja Superhero platforma, kao i brend koji je dostupan na njoj, pokazali su koliko je ovo važno. Izuzetno smo ponosni što i kroz ovaj projekat Mastercard otvara put funkcionalnim inovacijama u Srbiji. Sinergija između tehnologije, mode i filantropije može da promeni kulturu doniranja i skrene pažnju na teme od nacionalnog značaja – kaže Milena Đorić Gudurić, direktorka marketinga za tržišta Srbije, Crne Gore i BiH u kompaniji Mastercard.

Superhero komadi pravi su izbor za novogodišnje poklone do kojih dolazite lako, brzo, bez gužve i u samo nekoliko klikova na sajtu superhero.rs. To je ujedno i jedinstvena prilika da svako od nas u Novu godinu zakorači kao superheroj.
– Superhero za NURDOR nije samo donatorski doprinos, mnogo je više od toga. Veoma važan segment ove saradnje jeste ulaganje u širenje misije NURDOR-a, zagovaranje promene načina na koji gledamo na filantropiju i društvenu odgovornost i potpuno inovativan pristup saradnji između kompanija-donatora i neprofitnih organizacija. Tako nastaju prave superherojske priče – ističe Joland Korora, predsednica Upravnog odbora NURDOR-a.

Na platformi www.superhero.rs, donacije su moguće isključivo online, putem platnih kartica, što je način da se model poslovanja organizacije NURDOR učini održivijim i prilagođenijim savremenim trendovima i navikama potrošača. Pored doniranja uz kupovinu nekog od komada iz nove Superhero kolekcije, moguće su i jednokratne donacije putem platne kartice ili ponovljene, mesečne donacije uz čuvanje podataka platne kartice.
Inače, čitav projekat podržan je i od strane kompanija: AIK Banke, BEX kurirske službe, Corvus Pay, Gampo, Green friends, McCann Beograd i Mainstream.

O kompaniji Mastercard
Mastercard je globalna tehnološka kompanija u oblasti platne industrije. Misija kompanije je da pomaže i osnaži inkluzivnu, digitalnu ekonomiju od koje korist imaju svi i svuda time što transakcije čini sigurnim, jednostavnim, pametnim i pristupačnim. Kroz korištenje sigurnih podataka i mreže, partnerstava i oslanjajući se na neprocenjive strasti, njihove inovacije i rešenja pomažu pojedincima, finansijskim institucijama, vladama i poslovnim subjektima da ostvare svoj najveći potencijal. Koeficijent pristojnosti (DQ) kompanije je u osnovi njihove poslovne kulture i svega što rade unutar kompanije i izvan nje. Sa vezama na preko 210 tržišta i teritorija, Mastercard gradi održivi svet u kome su neprocenjive mogućnosti svima dostupne.

Tekst i foto: Promo

Podeli

Scroll to Top