Superhero je novi modni brend osnovan sa humanom misijom

Kompanija Mastercard i dobrotvorna organizacija Nurdor pokrenule su superhero.rs platformu za online donacije namenjenje za lečenje i oporavak dece obolele od raka. Tim povodom lansiran je i Superhero modni brend, čiji je cilj stvaranje potpuno novog i održivog načina prikupljanja sredstava, kako bi se dugoročno pomoglo malim superherojima koji se bore s opakom bolešću.

Superhero modni brend ima za cilj da podstakne ljude na novu kulturu doniranja, i da posebno kod mladih stvori naviku da pomažu drugima. Inspirisan je popularnim street fashion brendovima, pa u skladu sa tim nudi udobnu odeću izrađenu od najkvalitetnijeg pamuka, modernih krojeva, koja je proizvedena u Srbiji. Kolekcija sadrži majice, polo majice, dukseve i tunike sa jednostavnim i elegantnim Superhero natpisima. Namenjena je svim generacijama, i može se uklopiti u najrazličitije stilove odevanja. Kolekcija je dostupna isključivo putem platforme superhero.rs, izrađena je u ograničenom broju, a takav koncept brend će zadržati i ubuduće.

Superhero platformu i kolekciju prodržale su brojne javne ličnosti među kojima su: bend Buč Kesidi, DJ Tijana T, voditelji Zoran Kesić, Galeb Nikačević i Boško Jakovljević, košarkašica Nataša Kovačević, reper Mikri Maus (Prti Bee Gee), street art umetnica TKV i mnogi drugi.

Tekst: INJournal magazin
Foto: Promo

Podeli

Scroll to Top