Vežbajte kod kuće s najpopularnijom fitness instruktornom na Instagramu

Nije mali broj osoba kojima ne prija vežbanje u teretani ili odlasci na grupne treninge, ali to nije razlog za izbegavanje fizičke aktivnosti. Zahvaljujući društvenim platformama, kao što su YouTube ili Instagram, danas efikasne treninge možete raditi i kod kuće, a većina instruktora nudi odlične opcije za koje vam neće biti potrebni rekviziti ili dodatna oprema. Jedna od njih je i harizmatična Kaisa Keraren, koja na svom profilu @kaisafit redovno demonstrira kako možete vežbati i u sopstvenoj dnevnoj sobi.

Popularna američka fitness instruktorka od 2015. godine motiviše svoje pratioce da budu aktivni, a danas ima više od milion followera. Njena parola glasi da je važno biti u pokretu, jer fizičke vežbe ne zatežu samo telo, već i stimulišu lučenje hormona sreće i podstiču dobro raspoloženja. U skladu sa tim, njeni treninzi su praktični, a neretko umesto rekvizita koristi kofere, šerpe ili druge predmete koje svako ima kod kuće.  Uz sve to, beskrajno je šarmantna, pa je tokom vežbanja s njom, dobar provod zagarantovan.

Činjenica da su njeni treninzi neformalni ne znači da Kaisa nije priznati stručnjak u svom poslu. Ova tridesetčetvorogodišnjakinja ima brojna fitness priznanja, a pre pet godina angažovana je od strane tadašnje prve dame SAD Michelle Obame u okviru digitalnog projekta Let’s Move. Mada joj je glavni cilj da podstakne ljude da se aktiviraju jer će se zbog toga osećati bolje, vežbe koje demonstrira itekako vam mogu pomoći da zategnete telo, sagorite višak kalorija i ubrzate metabolizam.

Foto: @kaisafit

Podeli

Scroll to Top