XL torba trenutno je potrebna svakoj ženi, donosimo vam vodič za kupovinu

Još na samom početku godine pisali smo vam o tome da će velike torbe biti jedan od glavnih prolećnih trendova, a sada je već izvesno da će obeležiti 2023. godinu. Ovakav scenario potpuno je logičan ako imamo u vidu da su kraj prošle godine obeležili Icare model brenda Saint Laurent i Chanelova 22 torba dok su prolećne kolekcije kuća Bottega Veneta, Balenciaga, Hérmes ili Prada donele još mnogo odličnih modela.
XL torbe vratile su se na velika vrata nakon što je je modni svet nekoliko sezona bio opsednut mikro modelima, među kojima je najpopularnija bila Le Chiquito torbica brenda Jacquemus. U skladu sa tim, smatraju se nekom vrstom protivotrova prethodnom nepraktičnom trendu. Mi ih volimo upravo zbog njihove praktične strane jer nam omogućavaju da u njih stavimo baš sve što nam padne na pamet kada izlazimo iz kuće, a s obzirom na to da ćemo nadolazeće tople dane mahom provoditi napolju, i više su nego potrebne.

Kao što smo već rekli, ovi modeli zauzeli su važno mesto u kolekcijama svih najpopularnijih dizajnerskih brendova, a high street kućama nije trebalo mnogo vremena da lansiraju svoje verzije. Tako smo veliki broj pristupačnih modela našli u asortimanu brendova Zara, H&M i Reserved, dok su Massimo Dutti i Mona tradicionalno ponudili odlične kožne torbe. Pretražili smo i ponudu dizajnerskih kuća, a kao naši favoriti izdvojile su se torbe brendova Saint Laurent i The Row.
Ukoliko planirate kupovinu nove XL torbe, u nastavku vas čeka pregled čak 37 modela iz aktuelnih kolekcija različitog cenovnog ranga.

Zara

Massimo Dutti

XYZ

ARMANI EXCHANGE,
cena: 26.629 din.
ARMANI EXCHANGE,
cena: 19.590 din.
MICHAEL KORS,
cena: 48.990 din.

Mona

MatchesFashion

MyTheresa

Reserved

H&M

Remix

CALVIN KLEIN,
cena: 15.393 din.
TOMMY HILFIGER,
cena: 22.990 din.
TOMMY HILFIGER,
cena: 39.990 din.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @lara_bsmnn
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top