Zara Home nas vodi u predivan italijanski dom food blogerke Mimi Thorisson

Već smo navikli da na sajtu Zara Home, pored pregleda aktuelnih kolekcija brenda, možemo pronaći i druge zanimljive sadržaje, kao što su praktični recepti ili fotografije jedinstvenih domova širom sveta. U svojoj rubrici At Home With ovog puta odveli su nas u predivan dom u Torinu food blogerke i autorke nekoliko kuvara Mimi Thorisson. Nakon života u Hong Kongu, Parizu i u francuskom selu Médoc, poznata kuvarica je sa suprugom Oddorom, njihovo osmero dece i psima svoj mir našla u jednom od njlepših italijanskih gradova – Torinu.

Njihov prostran stan nalazi se na trgu Piazza Vittorio Vene, u samom cetru grada prepunog kontrasta. Centralno mesto u domu očekivano zauzima kuhinja, gde nastaju svi recepti ove poznate kuvarice, a prostrani dom ispunjen je prirodnim svetlom, jednostavnim nameštajem i divnim posuđem.

– Naš stan je vrlo lep: velik je, ima visoke plafone, podove od starog drvenog parketa i venecijanskog mermera – rekla je Mimi i dodala:
– Volim da kombinujem elemente vintage stila sa komadima savremenog dizajna. Jako dobro odražava moj stil, mešavinu diskretne elegancije i udobnosti.
Fotografije nastale u njenom domu, možete pogledati u nastavku, a ovde vas čeka nekoliko njenih recepata i lista komada nameštaja sa Zara Home potpisom koje možete da vidite u stanu.

Tekst: INJournal magazin
Foto: Zara Home

Podeli

Scroll to Top