Zara je lansirala svoju verziju trenutno najpopularnijih kargo farmerica

Kada je pre godinu dana nastala prava opsesija kargo farmerkama i pantalonama, italijanski brend The Attico (iza koga stoje influenserke Gilda Amrosio i Giorgia Tordini) lansirao je model Fern, koji je brzinom svetlosti osvojio modne insajdere. Oversized kroj sa spuštenim strukom i strateški pozicioniranim džepovima našao se na shopping listi gotovo svake devojke koja prati modu pa su se prve zalihe rasprodale u jako kratkom roku. Brend je ubrzo ponudio i druge boje, kao što su bela, svetloplava ili zelena, a ni godinu dana kasnije potražnja za Fern modelom ne jenjava.
Naravno, i ostale duzajnerske kuće ponudile su svoje verzije kargo farmerica, ali nijedan model nije stekao ni približnu popularnost.

Međutim, ove nedelje u igru se uključila Zara, u čijoj se najnovijoj kolekciji našao model koji neodoljivo podseća na Fern. U pitanju su farmerke opuštene siluete koje takođe imaju oversized džepove na bokovima i kolenima, koji im daju potreban volumen. Dostupne su u svetloplavoj i crnoj boji, a iako je model u prodaji tek od juče, skoro sve veličine su već nestale sa rafova. Dobra vest je da uskoro stižu nove zalihe, a oni koji su zainteresovani imaju priliku da se prijave na zvaničnoj stranici brenda kako bi dobili obaveštenje kada njihova veličina ponovo bude raspoloživa. Cena modela je svega 6.590 dinara, a u aktuelnoj ponudi Zare možete pronaći još nekoliko odličnih kargo krojeva.

ZARA,
cena: 6.590 din.

ZARA,
cena: 6.590 din.

Ostali cool modeli iz Zare

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: Zara
Foto: Instagram, Zara

Podeli

Scroll to Top