Zavirite u katalog brenda IKEA za 2021. godinu

Punih 70 godina brend IKEA pred sam kraj leta objavljuje katalog za narednu godinu, a u skladu s novim okolnostima, jubilarno izdanje ovog priručnika za uređenje doma dolazi i u digitalnom formatu. Glavna prednost ovog izdanja jeste činjenica da su proizvodi na fotografijama povezani s interaktivnim linkovima, pa nakon samo jednog klika možete saznati sve detalje o njima.

Svaka stranica ispunjena je praktičnim komadima nameštaja i detaljima za dom koji mogu značajno unaprediti svakodnevni život, što je osnova asortimana ovog skandinavskog brenda. U katalogu se i ovog puta nalazi pregršt inspirativnih ideja o tome kako da svoj dom učinite udobnijim, održivijim i lepšim. Osim što je pogodniji i pristupačniji, digitalni katalog nudi još kreativnija rešenja i profesionalne savete kako bilo koji životni prostor možemo pretvoriti u dom iz snova.

S obzirom na to da je održivost jedna od glavnih vrednosti brenda, katalog ove godine neće biti distribuiran u štapanom izdanju na kućne adrese. Ova odluka predstavlja značajan korak prema dostizanju vizije kompanije da do 2030. godine postane klimatski pozitivna, a da istovremeno pruži neograničenu podršku svima u transformisanju svakodnevnog života kod kuće. Voljena štampana verzija kataloga biće besplatna i dostupna od 1. septembra u IKEA robnoj kući, a digatalno izdanje možete pogledati ovde.

Foto: Promo

Podeli

Scroll to Top