nas dd 14216
14.02.2016

#Inspiracija: Romantične dekoracija stola za Dan zaljubljenih

Ukoliko želite da proslavite Dan zaljubljenih sa onima koje volite, uz malo truda u svom domu možete napraviti romantičnu atmosferu. Ugostite voljenu osobu i detaljima koje ćete sami napraviti učinite da se oseća posebno i voljeno, a posebnu pažnju posvetite dekoraciji stola.
Uz malo mašte i pažljivo odabrane detalje vaša trpeza može izgledati poput one u najskupljim restoranima, stoga vas ništa ne sprečava da priredite veče za pamćenje. Od ružičastog, belog i crvenog papira možete napraviti venčiće i srca i ukrasiti trpezu raznobojnim trakicama. Na ključnim mestima rasporedite crvene, pink ili žute detalje, a ne zaboravite ni cveće. Možete birati lale, irise, ljiljane ili orhideje. I ruže, naravno.
Ako želite intimniju atmosferu, sveće će vam biti najbolji saveznik, a osim na stolu, možete ih rasporediti i svuda po stanu. Proveren način da dobijete atmosferu u stilu Svetog Valentina jeste što više detalja u crvenoj boji, ali ako iz nekog razloga želite da izbegnete tu vatrenu nijansu, roze je uvek dobra zamena. Oni koji žele da izađu iz ustaljenih okvira, mogu da naprave odličnu atmosferu u minimalističkom stilu izborom papirnih detalja ili svedene bele dekoracije.
Najbolju inspiraciju za ukrašavanje trpeze pronašli smo na Pinterestu, a vama prenosimo naših 15 favorita.


Poslednje vesti
Ne propustite