Četiri aksesoara koji će obeležiti prolećnu sezonu

Sada kada je potpuno izvesno po kojim ćemo trendovima pamtiti aktutelno proeće, vreme je da se upoznamo i sa modnim dodacima koji će obeležiti sezonu. Noviteti u svetu aksesoara ujedno su i najuzbudljiviji deo svake modne priče jer smo odavno naučili lekciju da su ključan deo svakog stajlinga. Ako i dalje niste sigurni u ovu tvrdnju razmislite o tome koliko će najjednostavniji stajling koji podrazumeva majicu, farmerke i jaknu izgledati drugačije ako dodate mudro odabran nakin, kaiš ili torbicu. U skladu sa tim, prve modne kampanje za ovosezonske aksesoare krenule su još krajem prošle godine kada su i velike modne kuće i nezavisni kreativci počeli da ističu svoje adute. Iskustvo nas, ipak, uči da dobra reklama nije garancija da će neki trend postati opšte prihvaćen, pa su preživili samo aksesoari koji su uspeli da nađu put do potrošača. Ukoliko želite da obogatite svoj garderober, obratite pažnju na naše predloge. Bilo koji od narednih aksesoara, ili više njih istovremeno, učiniće da svaki vaš outfit bude u duhu sezone.

KAIŠ SA LOGOTIPOM BRENDA

Dok je prošle godine u ovo vreme nakit sa logotipom bio popularniji čak i od dijamanata, ovog puta potpis brenda najpoželjniji je na kaiševima. Ovaj aksesoar trenutno se nalazi u ormaru bukvalno svake devojke koja prati mogu, a nama se dopada iz dva razloga. Pre svega, donosi vam stilske poene bukvalno bez truda, a pritom je mnogo pristupačniji od drugih dizajnerskih aksesoara (poput torbe), iako je podjendako efektan.

PRADA,
prada.com
SAINT LAURENT,
matchesfashion.com
CELINE,
celine.com
BOTTEGA VENETA,
matchesfashion.com

TORBA U OBLIKU POLUMESECA

Još početkom godine pisali smo vam o tome da će half-moon torbe biti jedan od vodećih trendova, a već je izvesno da su postale aksesoar po kome ćemo, između ostalog, pamtiti ovo proleća. Tome je svakako doprinela opšta pomama modnih insajdera za Gucci Jackie torbom, koja je trenutno najpopularnija na društvenim mrežama, ali i ponovno lansiranje Prada Moon modela, koji su prošlog meseca prošetale sve influenserke čije ime nešto znači u svetu mode.
Inače, trend torbi u obliku polumeseca nije nov, a po svemu sudeći nigde neće ni otići pa je kupovina ovog modela svakako mudar izbor.

BOTTEGA VENETA,
net-a-porter.com

MIKRO NAOČARE ZA SUNCE

Iako ovo nije jedini trend u svetu naočara za sunce, svakako je najuzbudljiviji. Mikro naočare konstantno smo gledali na street style fotografijama tokom prethodnih nedelja mode u velikoj četvorki dok ih sada svakodnevno viđamo na Instagramu.  Nama se dopadaju jer je reč o efektnim modelima, koji podjednako dobro funkcionišu i sa poslovnim i sa casual kombinacijama.

SAINT LAURENT,
ysl.com
THE ATTICO,
net-a-porter.com

SREBRNI NAKIT

Nakon što je nakit u boji zlata godinama suvereno vladao modnim svetom, srebro se ove sezone vratilo na velika vrata. Tako poslednjih meseci viđamo sve veći broj influensera sa srebrnim minđušama, ogrlicama ili prstenjem, a izvesno je da će ih u narednom periodu biti još više.

ROXANNE ASSOULIN,
net-a-porter.com
STRADIVARIUS,
cena: 1.290 din.
TIFFANY & CO,
tiffany.com

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @weworewhat
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top