Aleksandra Bojović nam otkriva koji se komadi ove sezone nalaze u njenom ormaru

Sve topliji dani sa sobom su doneli želju da osvežimo svoje ormare i isprobamo nove trendove. Kao što već dobro znate, ove sezone glavno mesto zauzele su raskošne boje, prozračni i lagani komadi te neobični i odvažni krojevi. Međutim, da bi sve ove trendove implementirali u sopsveni stil, nekada nam je potrebna pomoć, koju uglavnom tražimo na profilima domaćih influenserki. Upravo smo zbog toga ovog puta savete potražili od jedne od naših omiljenih Insta devojaka – Aleksandre Bojović.
Domaća influenserka, čiji profil ima više od 20 hiljada pratilaca, istakla se na ovoj društvenoj mreži svedenim autfitima i jedinstvenom estetikom. U iskrenom razgovoru otkrila nam je koji su joj komadi trenutno omiljeni, šta joj se od aktuelnih trendova dopada i gde najčešće kupuje garderobu.

Komadi koji su ove sezone zauzeli glavno mesto u vašem ormaru su…
– Ja sam osoba koja neizmerno voli haljine ali mislim da su ove sezone komadi poput topova i body majica zauzeli glavno mesto u mom ormaru.
Aktuelni trendovi koji vam se dopadaju, odnosno ne dopadaju…
– Sviđaju mi se široke farmerke, koje su i jako praktične što se tiče udobnosti, kao i body majice asimetričnih krojeva. Ono što mi se ne dopada su štikle sa platformom i nikada ih ne bih obula. Taj trend ne mogu da prihvatim.
Vaše omiljene adrese za kupovinu su…
– Kod nas najviše volim da kupujem garderobu domaćih dizajnera, kao što su Tamara Radivojević, Hana Balu, Marija Tarlać, MM couture i Circle of Trust Jewerly. Kada kupujem online, uglavnom je to na sajtovima Net-a-Porter, Matches fashion, MyTheresa i Outnet, a grad u kome najviše volim da kupujem je Pariz.

Vaši omiljeni brendovi su…
– Moji omiljeni brendovi su Peter Do, Roland Mouret, Rick Owens, Jil Sander i Totême zato što su to brendovi koji imaju neobične i asimetrične krojeve, drže se svog stila i ne prate slepo trendove. Nekako su mi autentični, drugačiji i ističu se u moru istih stvari.
Pravite li greške prilikom kupovine?
– Trudim se da ne pravim greške tako da sve stari koje kupim nosim dugi niz godina.

Najdraži ovosezonski komadi

RICK OWENS,
net-a-porter.com
THE ATTICO,
net-a-porter.com

Na vašoj aktuelnoj shopping listi nalazi se…

Tekst: Kristina Blagojević
Foto: Instagram (@aleksandrabojovic), Promo

Podeli

Scroll to Top