Aleksandra Gudelj otkriva kako neguje svoj prirodni izgled

Voditeljka igre na sreću „Loto“, Aleksandra Gudelj zasigurno spada u najlepše dame na našoj javnoj sceni, a svoju prirodnu lepotu pažljivo čuva i neguje. Atraktivna crnka prvenstveno vodi računa da nakon snimanje dobro očisti lice dok dubinsku negu prepušta svojoj doktorki Anici. Kao žena koja voli dugu i negovanu kosu, redovno odlazi kod frizera, a za naš portal otkriva šta ju je sprečilo u mari da postane plavuša.

Spadate li u osobe koje vole da se bave svojim izgledom?

– Ja sam neko ko voli da vodi računa o sebi i stvarno uživam u tome. Tako sve svakodnevne aktivnosti vezane za održavanje kože lica i tela meni pričinjavaju pravo zadovoljstvo.

Kakvi su vaši rituali kada je u pitanju nega lica?

– Imam svoju doktorku Anicu u čiji kozmetički salon odlazim na dva ili tri meseca na klasičan tretman čišćenje prvestveno zbog hidratacije, dok kod kuće imam uobičajenu rutinu. Pošto scenaska šminka koju nosim kada radim zahteva pažljivo skidanje i čišćenje lica, uveče najpre skinem šminku tonikom zatim očistim lice gelom, uradim piling i na kraju stavim masku. Kada imam vremena uradim i kućni ultra zvuk, a kada nemam, nakon maske nanesem kremu za noć, a ujtru nakon umivanja i rituala stavljam dnevnu kremu.

Šminkate li se često i privatno i koliko ste vešti u tome?

– Volim prirodan izgled tako da se tokom dana nikada ne šminkam. Ponekad stavim bronzer, maskaru i sjaj za usne ili karmin, ali ništa više od toga. Ne koristim ni tečne, ni pudere u kamenu, kao ni rumenila.

Da li vam je bitno da šminker koji je zadužen za vaš izgled kada radite bude osoba u koju imate poverenje?

– Da, i zato imam svog šminkera i frizera Gorana sa kojim imam odličnu saradnju. Mada nemam problematično lice, nekoliko puta mi se desilo da me našminkaju tako da nisam zadovoljna, a pošto nisam tip koji se buni i ima prohteve, ja to prećutim. Zbog toga volim da se uvek prepustim osobi u koju imam potpuno poverenje.

Koliko pažnje polažete na negu kose?

– Volim dugu i negovanu kosu, a to zahteva trud. Zbog posla koji radim, ali i nakon dve trudnoće kosa mi je oslabila tako da mi Goran često stavlja pakovanja za jačanje vlasi. Osim toga, kod kuće koristim šampone koji su na prirodnoj bazi i koji poboljšavaju gustinu.

Jeste li nekada poželeli da budete plavuša?

– Jesam, ali najsvetlija nijansa koju sam imala bila je neka boja šargarepe. Naime, pokušala sam da budem plavuša i krenula sam da postepeno posvetljujem kosu, ali nisam izdržala do kraja. Shvatila sam da to nisam ja i da je crna definitivno moja boja kose koju ne trebam da menjam.

Foto: Prva TV

Podeli

Scroll to Top