Amal Alamuddin: Pogledajte stilske bravure najfascinantnije žene u 2014.

Ovo je definitivno godina Amal Alamuddin. Nakon što je ukrotila i udala se za holivudskog zavodnika Georgea Clooneyja, ljupka londonska advokatica osvojila je čitav svet svojim stilom i šarmom. Početkom jeseni saznali smo da je postala najuticajnija dama u Velikoj Britaniji, a sada ju je jedna od najpoznatijih i najcenjenijih novinarki na svetu, Barbara Walters proglasila i najfascinantnijom ličnošću u 2014.
Naime, za američku televizijsku stanicu ABC, Barbara svake godine u decembru kreira listu najfascinantnijih ljudi u odlazećoj godini, a ovog puta na vrhu se našla šarmantna pravnica.
– Čudi me da je Amal zaobišla zloba, ljubomora i sujeta koja ume da isprati ovako vrtloglav i iznenadni uspeh neke osobe, ali moram da napomenem da Amal svoje mesto na vrhu nije zadobila zbog činjenice da je supruga poznatog glumca, već prevashodno na račun svoje uspešne karijere, neverovatne harizme i stila koji ju je izdvojio iz mase – izjavila je Waltersova koja je napomenula da Amal poseduje ljupkost i šarm jednak onom koji je krasio Jackie Onassis i princezu Dianu.
Amal je simpatije čitavog sveta pridobila na samom startu svojom gracioznom pojavom i stilom, koji odiše čistom elegancijom. Pogledajte neke od najboljih odevnih kombinacija ove Britanke libanskog porekla u odlazećoj godini.


Podeli

Scroll to Top