Ana Bogdanović: Biti pozitivan je najveći izazov današnjice

Talentovanu Anu Bogdanović (ex Ristić) imali smo priliku da upoznamo kroz lični modni blog koji je nosio naziv njenog imena i već tada se nametnula svojim jedinstvenim stilom i suptilnim osećajem za modu. Nakon godinu i po dana korisnog iskustva, ova šarmantna dama sa pozitivnim pristupom životu odlučila je da se vreme za promenu. Okupila je tim odličnih saradnika sa kojima je osnovala portal „Smile&Style“ na kome će se osim modnih postova nalaziti i tekstovi iz oblasti putovanja, hrane, dizajna enterijera, zdravlja… Svi kreativci koji vole da istražuju i da rade na sebi, sigurno će na novoj adresi naći po nešto za sebe.

Pre pokretanja portala Smile&Style, imali ste lični blog, zbog čega ste se odlučili na promenu?

– Zajedno sa svojim timom htela sam da blog napreduje. Ja blog doživljavam kao živo biće koje raste, a samim tim je logično i da se menja. Isto kao i čovek. Mora da se počne od nečega, ali od velikog je značaja da napredujete i da ne ostajete na istom nivou. To se desilo i sa mojim blogom, prerastao je u portal Smile&Style.

1p ab 29715

Koliko vam iskustvo sa blogom pomaže u radu na novom projektu?

– Prethodno iskustvo mi je od velikog značaja. Dosta toga sam već naučila vodeći sama predhodni blog (bar kada je u pitanju tehnički deo bloga). Što se tiče sadrzaja portala, imam utisak da svaki dan učim, ali imam odličan tim ljudi koji mi dosta pomaže u tome.

Kojim temama ćete se baviti? Kakve sadržaje čitaoci mogu da pronađu na vašoj stranici?

– Na portalu Smile&Style prisutni su postove na temu mode, putovanja, hrane, dizajna enterijera, korisnih saveta kada su u pitanju zdavlje i ishrana. Postoji i kategorija „pillow talk“ u kojoj ću ja pisati o ličnim iskustvima na odeređenu temu.

Jeste li obuhvatili sve sfere vaših interesovanja?

– Naravno! Portal je ipak refleksija mene.

2p ab 29715

Koliko dugo ste pripremali ovaj portal?

– Portal se priprema od aprila, a počeo je sa radom 16. jula.

Kome je namenjena nova digitalna stranica?

– Svima koji smatraju da tu mogu da pronađu nešto što je vredno njihove pažnje.

U uvodnom tekstu ste napisali da ćete sve teme obrađivati iz pozitivnog ugla, jeste li i u životu nepopravljivi optimista?

– Da! Ja verujem u dobro, u pozitivne misli, u ljubav, a pre svega u zahvalnost. Zahvalnost je osnova svega. Moj motiv je da budem srećna sa onim što imam, ali nikad zadovoljna. Uvek može bolje. Biti pozitivan je najveći izazov današnjice, ali nije ne izvodljivo. Mudro birajte ljude koji vas okružuju i šta citate, na to bar možete da utičete.

3p ab 29715

4p ab 29715

Podeli

Scroll to Top