Devojka dana: Blejk Lajvli otkrila da je u drugom stanju

Zvezda serije Tračara koja je intrigirala čitav svet u ulozi Serene Vandervudson, glumica Blejk Lajvli otkrila je danas da je u drugom stanju. Ona je to učinila na svom sajtu Preserve koji je osnovala nedavno. U priču o porodičnim vrednostima i trudnicama u Americi, dvadesetsedmogodišnja umetnica objavila je svoju fotografiju sa trudničkim stomakom koju je uradio njen brat Erik Lajvli.
Glumica je nedavno otkrila da ona i njen suprug i kolega Rajan Renolds žele veliku porodicu i planiraju da što pre dobiju prvo dete tako da je ovakav scenario bio očekivan.
Nakon planetarne popularnosti koju je stekla tokom sedam sezona Gossip Girl-a, atraktivna modna ikona odlučila je da se posveti svom privatnom životu i stvarima koje voli. Zato je krajem ovog leta osnovala sajt Preserve za koji kaže da je ogledalo njene dušu, a na stranicama ovog internet magazina mogu se pročitati mnoge korisne informacije o hrani, odeći, nameštaju, starim zanatima i drugim zanimljivostima koji čine svakodnevicu svake savremene žene.

Podeli

Scroll to Top