Drop Caffe: Novo mesto za ljubitelje kvalitetne kafe

Najnoviji trend otvaranja kafeterija u gradu koje polako zauzimaju primat nad kafićima, nije zaobišao ni poslovni centar grada – Novi Beograd. U bloku A, u ulici Uroša Martinovića 17 nedavno je startovao sa radom Drop Caffe koji se jedinstvenim konceptom nametnuo kao potpuno drugačiji od drugih mesta kreirana za užitak u omiljenom crnom napitku. Ideja je bila da se objedine moderan izgled enterijera i strast oko pravljenja kafe, a kao rezultat nastala je prava oaza idealna za prijateljska druženja.

d-18916

Za prozračni enterijer u kome dominira bela boja bila je zadužena arhitekta i industrijska dizajnerka Irena Kilibarda iz studija dsignedby. Nenametljivi prostor obogaćen je elementima drva, grafičkim printevima i pažljivo odabranim detaljima, a posebno mesto zauzimaju žardinjere koje su delo berlinskog dizajnerskog studija Llot Llove.

3d-19816

Ponuda u Drop Caffe-u u potpunosti je prilagođena potrebama savremnih ljudi, a njenu okosnicu čini najkvalitetnija kafa koja stiže sa različitih meridijana, kao i dobro poznato craft pivo sa potpisom Kabineta. Tu su i neizbežni ceđeni sokovi, sve popularniji limiunada-miksevi, vina i zdrava hrana pravljena po originalnoj homemade recepturi.

4d-18916

Nova kafeterija je i „pet friendly“ tako da možete povesti i svoje kućne ljubimce, a idealno je mesto za uživanje tokom čitavog dana.

5d-18916

Foto: http://www.dropcaffe.rs/

Podeli

Scroll to Top