Influenserka Jasmina Tarbuk otkrila nam je kako izgleda njena aktuelna shopping lista

Znamo da mnogima od vas zima nije omiljeno godišnje doba, ali niske temperature ostavljaju nam najviše prostora za eksperimentisanja sa garderobom i slojevitim odevnim kombinacijama. Međutim, da bi sve te slojeve lako uklopili u skladnu celinu, pre svega su vam potrebni basic komadi u neutralnim nijansama koje ćete lako moći da kombinujete na mnogo različitih načina. Upravo takvi odevni komadi našli su se ove zime u ormaru naše poznate influenserke Jasmine Tarbuk, čiji Instagram profil @jednaodvas već dugo pratimo. Sa Jasminom smo razgovarali o ovosezonskim trendovima, a otkrila nam je i kako izgleda njena aktuelna shopping lista.

AKTUELNI TRENDOVI KOJI MI SE NAJVIŠE DOPADAJU…
– Mom senzibilitetu i dalje najviše odgovara modni minimalizam, umereni tonovi i basic komadi koji mogu da se kombinuju na više različtih načina i koji mogu da traju. Odlučila sam da sve što je trendi i kratkog daha ove sezone ipak zaobiđem i da svoj orman obradujem nekim „pametnim“ kupovinama. Pleteni komadi, koža i crna boja moj su najčešći izbor ove sezone.
TRENDOVI KOJI MI SE NE DOPADAJU…
– Bunde su komadi koje ja oduvek preskačem, a vidim da su se opet nekako vratile na scenu. 
MUST HAVE KOMADI ZA AKTUELNU ZIMU…
– To su definitivno kaputi i to dugi modeli. Dobar kaput, dobra frizura i osmeh na licu po meni su ove sezone sasvim dovoljni za sjajan izgled i samopouzdanje.
NA MOJOJ SHOPPING LISTI TRENUTNO SE NALAZE…
– Široke pantalone koje ističu struk, crni kaput, bež pleteni džemper i oversized blejzer.

P….S…. FASHION,
cena: 15.490 din.
P….S…. FASHION,
cena: 4.490 din.
P….S…. FASHION,
cena: 3.490 din.
P….S…. FASHION,
cena: 10.990 din.

Tekst: INJournal magazin
Foto: Instagram (@jednaodvas), Promo

Podeli

Scroll to Top