Ivana Korab otkriva kako se hrani i koji treninzi joj najviše prijaju

Njen izgled ni jednog muškarca ne ostavlja ravnodušnim, ali ni dame ne mogu da poreknu da ima besprekornu figuru i savršene obline. Manekenka i glumica Ivana Korab mogla bi da ponese titulu najzgodnije Srpkinje. Njena tajna je svakako u redovnim treninzima i pravilnom načinu ishrane, ali dvadesetosmogodišnja lepotica otkriva na koji način sebe motiviše da vežba.

Atraktivna dama nedavno se vratila iz Grčke gde je u saradnji sa fotografom Slobodanom Pikulom snimila katalog za kolekciju proleće-leto 2015. za brend Bonatti koji će javnosti biti prezentovan sledeće godine, a do tada pogledajte fotografije iz kolekcije za jesen-zimu 2014/15.

Iako već sedam godina živi i radi u Americi gde je ostvarila zavidnu karijeru u inostranstvu, a u poslednje vreme sve češće je angažovana i u holivudskim filmovima, pristala je da posle duže pauze ostvari saradnju sa jednim domaćim brendom zbog profesionalizma i pozitivne energije koja uvek vlada na snimanjima za Bonatti. 

druga p

Nedavno ste se vratili iz Grčke gde ste snimili novi katalog za Bonatti, kakve utiske nosite sa tog putovanja?

– Zapravo snimili smo katalog kupaćih kostima. Bilo nam je zaista fenomenalno. Ekipa je bila vrlo profesionalna i zabavna. Meni je jako bitno da oko sebe imam pozitivne ljude što je definitivno bio slucaj i ovaj put sa Bonatti-jem.

Imate besprekorno telo, u čemu je tajna?

– Svakodnevno vodim računa o ishrani i redovno se bavim sportskim aktivnostima. Vežbanje i zdrava ishrana su postali stil mog života.
Treniram od tri do šest puta nedeljno u zavisnosti od toga koliko mi posao to dozvoljava.

Kako izgledaju vaši treninzi?

– Trudim se da kombinujem različite vežbe da mi se telo ne bi naviklo na jedan tip treninga koji onda ima slabiji efekat. Uvek radim kardio vežbe u vidu sprinteva ili brzog hoda u kombinaciji sa nekim od grupnih časova. Volim da u svoj trening ubacim i jogu i pilates jer je istezanje podjednako bitno.

Da li više volite da vežbate sami ili sa trenerom?

– Uglavnom treniram sama, jer posle toliko godina vežbanja, odlično poznajem svoje telo i njegove potrebe. Ali, isto tako volim da ponekad uzmem nekoliko časova sa stručnjakom jer uvek mogu da naučim nešto novo i da to posle uvrstim u moju svakodnevnu rutinu.

treca p

Na čemu se bazira vaša ishrana?

– Jedem dosta salata i različite sireve. Od začina koristim samo maslinovo ulje i nikada ne stavljam soseve. Obižavam i piletinu spremljunu na najrazličitije načine. A postoje naravno i moji omiljeni dani Nutele.

Koji je vaš savet za žene koje nemaju motivaciju za treninzima?

– Mislim da svaka žena treba da odvoji vreme za sebe, ali ne samo da bi otišla u salon i doterala frizuru i nokte, već i da se posveti svom telu. Ako nemate vremena za teretanu, uvek može da se osmisli tridesetominutni kućni trening. Posle samo nekoliko nedelja, kada rezultati sami počinju da se pokazuju taj osećaj će vas naterati da povodite računa i o ishrani i da počnete da izbegavate kasne i obilne obroke. I još jedan savet. Kada trenirate obucite ono u čemu se osecate ne samo prijatno, već i lepo. Mislim da će vam to dati dodatnu motivaciju za treniranje. To ne podrazumeva šminkanje jer je kombinacija make-upa i znoja jako loša za lice.

Podeli

Scroll to Top