Jennifer Aniston se udala za Justina Therouxa: Ko je dizajnirao venčanicu?

Holivudska glumica Jennifer Aniston udala se za svog dugogodišnjeg partnera Justina Therouxa. Iako se par verio još 2012. godine, trebalo im je mnogo vremena da se odluče da izgovore sudbonosno „da“. Tajna ceremonija organizovana je na njihovom imanju u eskluzivnoj četvrti Los Anđelesa, Bel Eru vrednom čak dvadeset miliona dolara. Ceremonija je bila potpuno privatna, a čak i najuporniji paparaci nisu uspeli da fotografišu ništa osim velike torte, plesnog podijuma i velikog stola koji je bio postavljen u centralnom delu dvorišta.
Mladence niko nije uspeo da vidi, ali američki mediji već spekulišu o tome koje dizajnirao venčanicu junakinje „Prijatelja“ i kako je ona izgledala. S obzirom na to da Aniston ima već izgrađen i prilično predvidljiv stil odevanja, sprekuliše se da je izabrala jednu od svoje tri omiljene modne kuće – Valentino, Versace ili Saint Laurent.

Instagram/jenniferanistononline
Instagram/jenniferanistononline

Modele kuće Valentino popularna Jen vrlo često bira za crvene tepihe, pa nas zato ne bi čudilo da je i njena venčanica bila sa istim potpisom. Ako je to istina, bila bi to treća grandiozna venčana toaleta ovog brenda tokom leta. Prethodne dve ponele su Nicky Hilton i Beatrice Borromeo. Za razliku od raskošnih haljina koje su ponele dve pomenute dame, pretpostavljamo da su Maria Grazia Chiuri i Pierpaolo Piccioli za glumicu pripremili nešto svedeniji model.
Versace: Na ovogodišnjoj dodeli Oscara Anistonova je izgledala čarobno u Atelier Versace toaletu, velika je verovatnoća da je Donatella Versace dala svoj pečat njenoj venčanici. Italijanska modna kuća uvek je za Jen pravila haljine koje na najbolji način ocrtavaju njenu vitku liniju, a u njhovoj poslednjoj kolekciji uglavnom su toalete otvorenih leđa. Baš kakve glumica voli.
Saint Laurent: Holivudska zvezda nosila je haljinu sa potpisom francuske modne kuće na dodeli Zlatnog globusa, a s obrizom na to da njihove haljine često otkrivaju noge (što Jen obožava), Saint Laurent bi mogao da bude logičan izbor.
Ostaje nam da vidimo da li su američki stilisti uspeli da predvide ko je dizajnirao venčanicu šarmantne glumice, a mi jedva čekamo da vidimo kako je ona izgledala na dan svoje udaje.

Instagram/jenniferanistononline
Instagram/jenniferanistononline

Podeli

Scroll to Top